Logo Creactiv
Over CreactivTips & tricks
Creactiv - Authentieke marketing & communicatie

Bedenken voor de juiste marketing & communicatie

Goeie verhalen komen niet uit de lucht gevallen

Wat is jouw DNA? Wie schuilt er achter jouw merk? We buigen ons over jouw kernverhaal en je bestaansreden, en gieten die elementen in een strategie die er naadloos bij past. We zorgen bovendien via slimme branding dat dat verhaal uit al je communicatie spreekt – tegenover (potentiële) klanten én (toekomstige) werknemers.

Branding

Daarnaast zorgen we via slimme branding dat je verhaal uit ál je communicatie spreekt. Alleen zo kun je je onderscheiden van je concurrenten en je zichtbaarheid verhogen. En alleen zo blijf je rondspoken in de hoofden van (potentiële) klanten en verover je de harten van (toekomstige) werknemers. Of je nu een doordachte visuele branding nodig hebt of een authentieke employer branding: we geven jouw onderneming een uniek stemgeluid.


Strategie

Waarom ga jij ‘the extra mile’ voor je klanten? Waarom zouden die klanten überhaupt voor jou moeten kiezen? Waarvoor sta je? Wat wil je bereiken, op het einde van de dag en op het einde van de rit? We praten erover en we luisteren, ook naar wat je ons niet vertelt. We zetten je verhaal en je kernwaarden op papier en stellen je doelen scherp. Vervolgens vertalen we al die cruciale ingrediënten naar een kristalheldere marketing- of communicatiestrategie die je de weg wijst. Gedaan met verdwalen! 


Jouw kernverhaal vatten en vertalen?

We dompelen ons graag onder in jouw onderneming, om zo de lijnen van jouw uniek merkverhaal uit te zetten. Eens praten over je strategie en de bijbehorende branding?

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.