Logo Creactiv
Over CreactivTips & tricks
Creactiv - Authentieke marketing & communicatie

Begeleiding bij marketing & communicatie

Goeie verhalen maak je sámen

Je wil hulp inroepen bij het vertellen van je verhaal. Slimme zet. Maar achteroverleunen en toekijken hoe wij het werk doen, da’s niks voor jou. Misschien wil je zelf wel een expert worden die op termijn zijn of haar eigen boontjes kan doppen. Daarom bieden we dagopleidingen en trainingen op maat aan, maar evengoed langdurige coachingstrajecten waarbij we als copiloot je strategie mee uitstippelen en opvolgen.

Adviestrajecten in groep

Tijdens ons Connect Your Dots-traject bouw je samen met andere ondernemers intensief aan de fundamenten van je bedrijf: je merkbelofte, je aanbod, je doelgroep(en), je waardeladders en ga zo maar door. Je versterkt je onderneming en je breidt je netwerk uit met gelijkgestemde zielen die de ambitie hebben om elkaar uit te dagen en te ondersteunen. Samen zetten jullie prachtige én krachtige resultaten neer. Connect Your Dots kan in de vorm van een groeitraject gedurende 8 weken of een intensieve bootcamp van 5 dagen. 


Adviestrajecten op maat

In onze adviestrajecten op maat werk je via individuele coaching aan een authentiek verhaal waarmee je je onderscheidt. Gedurende drie, zes of twaalf maanden zit ons multidisciplinair team intensief met jou samen en brengen we je marketing, verkoop, communicatie, klantbeleving en bedrijfscultuur resoluut op één lijn. Door al die componenten te verwerven, maken we van jouw onderneming een consistent geheel. Je staat er eens zo sterk door.


Dagopleidingen marketing & communicatie

Tijdens onze dagopleidingen leren we je in kleine groep de kneepjes van het vak, of het nu gaat over je merkidentiteit, social selling of bedrijfscultuur. We vuren niet zomaar theorie op je af, maar waken over de concrete inzetbaarheid ervan. Dankzij onze opleidingen ga je dan ook meteen heel wat stappen vooruit – via kleine tweaks of revolutionaire ommezwaaien. Je ochtend inspirerend starten? De kers op de taart van je werkdag zetten? Schuif dan aan voor onze ontbijtsessies of afterworks, want die organiseren we ook! 


Trainingen op maat

Als je een zaak runt, dan kun je niet anders dan je ook bezighouden met employer branding, klantbeleving en je uitstraling naar de buitenwereld. Toch betekent dat niet dat je meteen een fulltime marketeer aan boord moet halen. Je kunt namelijk bij ons terecht voor advies op maat en (kracht)training toegespitst op jouw organisatie. We luisteren naar je noden en reiken tools en informatie aan waar je echt iets mee bent – nu én op lange termijn.

Niet alleen ín, maar ook áán je zaak werken?

Onze opleidingskalender is weer goed gevuld, dus je vindt vast een training waarvan je eens wil proeven. Pik een dagopleiding mee, of schrijf je in voor een ontbijt-, brunch-, lunch- of avondsessie.

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.