Creactiv - Authentieke marketing & communicatie

Onze tips & tricks

‘Sharing is caring’ is niet alleen ons motto wanneer er iemand op kantoor verschijnt met zelfgebakken koekjes (goeie timing voor de klanten die net dan in onze coworkingspace aan de slag zijn!). Op professioneel vlak delen we al even graag.
Kennis opdoen? Je bent aan het juiste (web)adres.
E-commerce

#samentegencorona - Ik shop lokaal

Het Coronavirus is vandaag een ernstige bedreiging voor onze volksgezondheid en onze lokale economie. Gelukkig kan iedereen zijn/haar steentje bijdragen en zo de lokale handelaars maximaal ondersteunen.

Social media strategie

TikTok: Wat is het en is het interessant voor mijn bedrijf?

TikTok is een social media platform waarbij gebruikers kleine en/of grappige filmpjes kunnen uploaden. Lees in deze blog wat TikTok juist en en waarom het zo interessant kan zijn voor jouw bedrijf.

Social media strategie

LinkedIn marketing: Laat jouw volgers groeien aan de hand van een checklist

Een LinkedIn bedrijfspagina bezitten kan voor veel bedrijven een meerwaarde geven binnen hun marketingstrategie.Lees hoe je dankzij een aantal handelingen meer bezoekers naar jouw bedrijfspagina krijgt.

Marketingstrategie

Waarom je in deze digitale tijd nog een visitekaartje nodig hebt

Is een visitekaartje in dit digitale tijdperk nog wel nuttig? Wij zeggen volmondig; Ja! Er zijn hiernaast nog enkele redenen waarom je zeker je eigen gepersonaliseerd visitekaartje moet hebben en die geven we in deze blog mee.

Social media strategie

Adverteren via Waze

In plaats van sluipweggetjes te nemen kunnen gebruikers nu ook kiezen om langs een bepaalde winkel gestuurd te worden of nog beter: jouw winkel.Wil jij weten hoe je kan opvallen op Waze? We nemen jou graag mee op ontdekking.

Marketingstrategie

5 stappen om je sales en marketing afdeling op dezelfde lijn te krijgen

Vaak wordt er gezegd dat sales en marketing niet samen kunnen werken. Nochtans zijn ze heel nauw verwant en zouden ze dit beter doen. Wij leggen je aan de hand van 5 stappen uit hoe je hen kan laten samenwerken.

Social media strategie

Facebook Business Manager

Adverteren via Facebook bied je veel ondersteuning. Via je Facebook Business Account kan je gemakkelijk online advertenties opstellen. Hoe kan je nu via dit account, met behulp van de Ads manager je campagne opbouwen? Wij leggen het je graag uit.

Social meda strategie

Klaar om te rekruteren?

Voor je begint met online te recruiten moeten er wel nog enkele zaken in orde gebracht worden. Zorg ervoor dat je bedrijfsmateriaal op punt staat.

Social meda strategie

Online rekruteren op korte/lange termijn

Social media heeft dagelijks miljoenen gebruikers in België alleen al. Adverteren op deze social media zou dus veel aandacht kunnen trekken wanneer hier veel interactie ontstaat. Dit is een van de vele voordelen van social media, maar wat kan deze interactie nu teweeg brengen?

Contentmarketing

Het PESO model

Wanneer je actief bent op verschillende online kanalen zijn er veel opties waardoor je onderneming, merk of product in de spotlight kan komen. Het PESO-model maakt dit voor jou duidelijker. Ontdek hier wat het is en waar het voor staat.

E-commerce

De evolutie van digitaal betalen

Digitaal betalen is de laatste jaren enorm veranderd. Hoe komt het dat de betaalsector opeens zo innoverend is en wat staat er ons nog te wachten?

Website optimalisatie

Silders op je website, een goed idee?

Je website is je online visitekaartje. Er zijn een hoop mensen die dit zullen bekijken en je wil deze kans dan ook optimaal benutten om hen zo veel mogelijk nuttige informatie mee te geven. Een oplossing hiervoor zou een slider kunnen zijn bij de start van je website, maar vindt de bezoeker dit wel aangenaam?

Website optimalisatie

Google reCAPTCHA en jouw webformulier: een droomhuwelijk

Als ondernemer kun je uiteraard heel wat redenen bedenken om je websitebezoekers een formulier te laten invullen. Je kan hen op die manier bevragen over de kwaliteit van je site, maar evengoed laten inschrijven op je nieuwsbrief, een offerte laten aanvragen of zelfs een zoekopdracht op je site laten uitvoeren.

Contentmarketing

Maak online het verschil met menselijke marketing

Geen droge advertenties, wel menselijke marketing om online het verschil te maken. Deze online marketing steunt meer en meer op de pull boodschap in plaats van op de push-methode. Potentiële klanten maken namelijk liever zelf de keuze in plaats van gepusht te worden in een bepaalde richting.

Social media strategie

Instagramfoto opladen vanaf de computer

Instagram blijft nog steeds groeien en is één van de populairste mobiele apps vandaag de dag. In tegendeel tot Facebook, is Instagram puur mobiel gericht en kan je de applicatie vooral via je smartphone gebruiken. Maar wij hebben een manier gevonden waarop je ook foto's kan uploaden vanop je computer.

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.