Logo Creactiv
Over CreactivTips & tricks
Creactiv - Authentieke marketing & communicatie

Boosten van jouw marketing & communicatie

Goeie verhalen verdienen het om rond te gaan

Er is weinig waar we zo droevig van worden als een sterk merk dat niet de aandacht krijgt die het verdient. Maak ons blij en laat jouw verhaal met de nodige toeters en bellen op de wereld los! We helpen je met onweerstaanbare e-mails, gerichte advertenties op Google, een grappige Facebook-post, een ‘meet the team’-brochure, een flyer die je doelpubliek niet links kan laten liggen, en ga zo maar door.

Social media marketing

Jouw aanwezigheid op het internet verhogen? Goed idee. En dat betekent niet overal tegelijk aanwezig zijn, maar wél garanderen dat (potentiële) klanten je ‘spontaan’ tegenkomen op die plekken waar jouw boodschap het meeste effect sorteert. Of dat nu op YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest is: wij zorgen dat je precies daar bent waar je doelgroep zit én dat je hen met jouw posts en video’s niet gewoon bereikt, maar betovert.


SEO en SEA (ja ja!)

Hoe goed ben jij al bevriend met Google? Want consumenten hebben de zoekmachine graag. Héél graag. Met slimme SEO-ingrepen laten we jouw website of webshop bovenaan de resultaten belanden wanneer geïnteresseerden via Google zoeken naar producten of diensten zoals de jouwe. Nog een tikje straffer uitpakken? Dan doen we je via SEA of Search Engine Advertising zelfs boven de organische zoekresultaten opduiken met opvallende advertenties. Kan niet missen!


Graag gelezen nieuwsbrieven 

De tijd dat je een nieuwsbrief kon loslaten op je klantenbestand en er vervolgens zeker van kon zijn dat die niet alleen gelezen werd maar ook de juiste acties uitlokte, die is voorgoed voorbij. Ga maar na: hoe reageer je zelf op de zoveelste nieuwsbrief van saai merk X of schreeuwerig merk Y? Toch kun je wel degelijk nog effect sorteren met e-mailmarketing. Je moet het alleen juist doen. Met onze hulp evolueer je vlot van ‘Die gaat rechtstreeks de prullenbak in’ naar ‘Daar ga ik nu eens goed voor zitten’.


Contentmarketing 

‘Content, da’s toch een ongelofelijk breed begrip?’ We horen het je al denken. En je hebt gelijk, want onder die paraplu zitten zowel blogartikels, interviews als whitepapers – en dat lijstje is niet eens compleet. Beetje hulp nodig om door het contentbos de bomen te blijven zien? Van een kalender tjokvol inspirerende topics of een persona dat alle karaktertrekken van jouw ideale klant bundelt tot een use case die je doelgroep over de streep trekt: wij denken na over interessante en relevante content én brengen ze tot leven.


Offline communicatie

Als je aan marketing denkt, denk je misschien vooral aan digitale communicatievormen. Die zijn inderdaad belangrijk, maar toch mag je niet vergeten dat er een hele wereld buiten dat wereldwijde web bestaat. Eentje waarin klanten warm worden van een prachtig gedrukte folder of van de persoonlijke touch die spreekt uit een papieren brief of een fysiek magazine. Laat ons eens bekijken welke offline content voor jóuw merk vuurwerk gaat geven.


En er is méér …

Wil je jouw merk op een andere manier een oppepper geven? Uit onze doos met digitale marketingtools diepen we net diegene op die het beste aansluiten bij jouw doelstellingen en de doelgroep(en) die je wil veroveren.

Hoe wil jij jouw verhaal een boost geven?

Op verschillende fronten tegelijk inzetten, een beetje proeven en proberen, of heel gericht voor een specifiek kanaal kiezen? Samen bepalen we wat bij jou past.

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.