Logo Creactiv
Over CreactivTips & tricks
Creactiv - Authentieke marketing & communicatie

Bouwen aan je marketing & communicatie

Goeie verhalen worden beleefd

Een goed verhaal heeft een drager nodig. En dan hebben we het niet over een vuistdikke roman, maar wel over een intuïtieve en aantrekkelijke website, een webshop waar je klanten zich meteen thuis voelen, straffe concepten en campagnes die je strategie tot een succes maken, en visuele communicatievormen die in één oogopslag herkenbaar zijn als de jouwe.

Een nieuwe visuele huisstijl?

Een huisstijl bepaalt de visuele identiteit en uitstraling van je organisatie. Moet je toegeven dat je op dat vlak een beetje aanmoddert en er weinig lijn zit in bijvoorbeeld je typografie of vormgebruik? Of kan je huisstijl een opfrisbeurt gebruiken, omdat ze nu eenmaal al jaren meegaat of niet meer helemaal bij je past? We zetten dit o zo belangrijke aspect van je merkidentiteit met plezier op punt – van een kleurencombinatie die klanten spontaan met jouw merk associëren tot een logo dat meteen een belletje doet rinkelen. 

Een website of webshop? 

Tijd om je merk een online verlengde te geven? We horen het graag! Heb je al een website of webshop? Dan verdien je een applausje, maar alleen als je er écht voor 100% je visitekaartje van hebt gemaakt. Een onaantrekkelijk design of zielloze content kosten je dus punten én klanten. Nog werk aan de (web)winkel? We maken van jouw site of shop een prachtexemplaar dat helemaal is afgestemd op je bedrijf, de waarden waarvoor je staat en de producten of diensten die je aanbiedt. Maatwerk is een must, en da’s precies hoe wij het aanpakken.

Een knaller van een campagne?

Of je jezelf nu op de kaart wil zetten als topwerkgever met een employer branding campagne van formaat, of je aanbod subtiel of minder subtiel in de kijker wil werken met een creatieve campagne: we laten onze inventieve ideeën heel graag los op jouw merk. Samen zetten we een campagne op waarvan jij en je doelpubliek niet alleen vóelen dat het goed zit, maar waarvan je ook concrete cijfers en meetbare resultaten voorgelegd krijgt. Zo weet je meteen waarvoor je het doet!

Het startpunt van een geslaagd project: een goed gesprek

We maken jouw hersenspinsels concreet. Zit je ergens op te broeden? Ontbreekt er iets om jouw onderneming op de kaart te zetten, te versterken of te doen groeien? Laat ons er samen naar kijken.

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.