Logo Creactiv
Over CreactivTips & tricks
Creactiv - Authentieke marketing & communicatie

 

Branding en strategie voor je marketing 

Bouwen aan jouw marketingstrategie 

Wat is jouw DNA? Wie schuilt er achter jouw merk? We buigen ons over jouw kernverhaal en je bestaansreden, en gieten die elementen in een strategie die er naadloos bij past. We zorgen bovendien via slimme branding dat dat verhaal uit al je communicatie spreekt – tegenover (potentiële) klanten én (toekomstige) werknemers. 

Strategie 

Waarom ga jij ‘the extra mile’ voor je klanten? Waarom zouden die klanten überhaupt voor jou moeten kiezen? Waarvoor sta je? Wat wil je bereiken, op het einde van de dag en op het einde van de rit? We praten erover en we luisteren, ook naar wat je ons niet vertelt. We zetten je verhaal en je kernwaarden op papier en stellen je doelen scherp. Vervolgens vertalen we al die cruciale ingrediënten naar een kristalheldere communicatie- of marketingstrategie die je de weg wijst. Gedaan met verdwalen!  

 

Marketingstrategie

Het geheim van een merk of onderneming dat je van mijlenver kan ruiken? Een slimme en doordachte marketing- en merkstrategie! Wij werken samen met jou een marketingplan uit, en dit tot in de kleinste puntjes.  

 

Communicatiestrategie 

Brainstormsessies? Daar zeggen we volmondig “Ja” tegen! Door even stil te staan bij jouw identiteit, USP, ESP, doelgroepen en communicatiemiddelen, zullen er al snel een heleboel creatieve ideeën komen bovendrijven. We stippelen een vast en waterdicht stappenplan uit en analyseren jouw merk, product of dienst met oog op detail. Waar je je aan kan verwachten? De juiste communicatiemix, zowel online als offline, die elke fase in de customer journey weet te verrassen met veel inhoud én emotie!  

 

 

Laat je imago scannen

Ligt jouw online imago in lijn met wat je wenst uit te stralen als bedrijf? Tijd om je ideaalbeeld eens te scannen! Wij analyseren gratis jouw visuele- en mentale merkidentiteit en overlopen de resultaten in een persoonlijk gesprek van 30 minuten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is hieronder je gegevens achterlaten en wij doen de rest.

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.