Logo Creactiv
Over CreactivTips & tricks
Creactiv - Authentieke marketing & communicatie

 

Communicatie- & marketingadvies

Goede verhalen maak je sámen

Je wil hulp inroepen bij het vertellen van je verhaal. Slimme zet. Maar achteroverleunen en toekijken hoe wij het werk doen, da’s niks voor jou. Misschien wil je zelf wel een expert worden die op termijn zijn of haar eigen (online) marketing op punt kan zetten. Daarom bieden we dagopleidingen en individuele trainingen aan, maar evengoed langdurige adviestrajecten waarbij we als copiloot je strategie mee uitstippelen en opvolgen.

Adviestrajecten op maat

In onze individuele adviestrajecten werk je aan een authentiek verhaal waarmee je je onderscheidt. Gedurende drie, zes of twaalf maanden zit ons multidisciplinair team intensief met jou samen en brengen we je marketing, verkoop, communicatie, klantbeleving en bedrijfscultuur resoluut op één lijn. Door al die componenten te verwerven, maken we van jouw onderneming een consistent geheel. Waar je je aan kan verwachten? Een stevige portie marketingadvies! Je staat er eens zo sterk door.

 

Adviestrajecten in groep

Tijdens ons Connect Your Dots-traject bouw je samen met andere ondernemers intensief aan de marketing en communicatie van je bedrijf: je merkbelofte, je aanbod, je branding, je doelgroep(en), je waardeladders en ga zo maar door. Aan de hand van marketingadvies versterk je jouw onderneming en breid je jouw netwerk uit met gelijkgestemde zielen die de ambitie hebben om elkaar uit te dagen en te ondersteunen. Samen zetten jullie prachtige én krachtige resultaten neer. Connect Your Dots kan in de vorm van een groeitraject gedurende 8 weken of een intensieve bootcamp van 5 dagen.

 

Bootcamp 2021

Gedurende 5 dagen reiken we thema’s en advies aan die je onderneming doen groeien door je marketing, communicatie, sales, klant- en medewerkersbeleving, ... op één lijn te brengen. We duiken dieper in je doelgroepen, helpen je om jouw USP’s (unieke eigenschappen) te vertalen naar ESP’s (emotionele eigenschappen) en buigen ons samen over jouw waardepropositie, sales funnels, communicatiekanalen en advertentiemogelijkheden. We nemen je geen taken uit handen, maar begeleiden je bij het finetunen en implementeren van je marketingstrategie. Het resultaat: jouw doelstellingen worden omgezet in concrete acties die je winst opleveren op tal van vlakken. Meer informatie vind je hier.

Wanneer?

  • 16 t.e.m. 20 november

 

 

Groeitrajecten 2021

Dit traject van 8 weken gaat over het samenbrengen van denken, zeggen en handelen. Geen losse promo-acties maar een consistente visie en engagement, die terug te vinden zijn in je bedrijfscultuur, marketing, verkoop, klantbeleving en de communicatie over je producten en diensten. Daar gaan we voor! Meer informatie vind je hier.

 

Wanneer? We starten op 13 september 2021!

Laat je imago scannen

Ligt jouw online imago in lijn met wat je wenst uit te stralen als bedrijf? Tijd om je ideaalbeeld eens te scannen! Wij analyseren gratis jouw visuele- en mentale merkidentiteit en overlopen de resultaten in een persoonlijk gesprek van 30 minuten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is hieronder je gegevens achterlaten en wij doen de rest.

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.