Communicatie- & marketingcoaching

Goede verhalen maak je sámen

Je bent op zoek naar hulp om eruit te springen op de markt en om je marketing en communicatie op punt te zetten. Goed plan! Maar achteroverleunen en al het werk in iemands handen leggen, dat zegt je niets. Met onze coaching kan je zelf een expert worden die op termijn zijn of haar eigen marketing op punt kan zetten. Daarom bieden we coaching aan in de vorm van trainingen op maat waarbij we als copiloot je strategie mee uitstippelen en opvolgen.  

Individuele coachingstrajecten

Je werkt in onze coachingstrajecten op maat aan een authentiek verhaal waarmee je je onderscheidt. Lang of kort? Dat kies je volledig zelf! Drie, zes of twaalf maanden lang: onze (online) marketing- en communicatiecoaches zullen er alles aan doen om jouw marketing, verkoop, communicatie, klantbeleving en bedrijfscultuur resoluut op één lijn te brengen. Een samenhangend en consistent geheel creëren van jouw onderneming? Daar gaan we voor! Ieder coachingstraject start uiteraard met een gesprek waarin we elkaar beter leren kennen zodat we samen aan de slag kunnen gaan.

Laat je imago scannen

Ligt jouw online imago in lijn met wat je wenst uit te stralen als bedrijf? Tijd om je ideaalbeeld eens te scannen! Wij analyseren gratis jouw visuele- en mentale merkidentiteit en overlopen de resultaten in een persoonlijk gesprek van 30 minuten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is hieronder je gegevens achterlaten en wij doen de rest.