Communicatie- & marketingconsultancy

Goede verhalen maak je sámen

Je wil hulp inroepen bij het op punt zetten van je communicatie en marketing. Slimme zet. Maar achteroverleunen en toekijken hoe wij het werk doen, da’s niks voor jou. Met onze hulp kan je zelf een expert worden die op termijn zijn of haar eigen marketing op punt kan zetten. Daarom bieden we consultancy in de vorm van individuele trainingen aan waarbij we als copiloot je strategie mee uitstippelen en opvolgen.

Begeleiding op maat door onze marketingconsultants

Je werkt in onze adviestrajecten op maat aan een authentiek verhaal waarmee je je onderscheidt. Of je nu kiest voor een traject van drie, zes of twaalf maanden, onze multidisciplinaire consultants zullen er alles aan doen om jouw marketing, verkoop, communicatie, klantbeleving en bedrijfscultuur samen te laten smelten. Een consistent geheel maken van jouw onderneming? Dat is ons doel! Je zal er eens zo sterk door staan.

Laat je imago scannen

Ligt jouw online imago in lijn met wat je wenst uit te stralen als bedrijf? Tijd om je ideaalbeeld eens te scannen! Wij analyseren gratis jouw visuele- en mentale merkidentiteit en overlopen de resultaten in een persoonlijk gesprek van 30 minuten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is hieronder je gegevens achterlaten en wij doen de rest.