Een hoopje communicatiespecialisten met grenzeloze ambitie

Creactiv, dat zijn specialisten met een passie voor marketing én communicatie. Een marketeer met een grote portie liefde voor cijfers? Een sociale media specialist die de origineelste content bedenkt? Een grafisch designer die de mooiste kunstwerken op tafel tovert? Een online marketing expert die door middel van campagnes jouw merkimago aan de buitenwereld bekendmaakt? We hebben het allemaal in huis. Door onze marketing expertise te bundelen, bouwen we als communicatiebureau aan jouw sterk merk en aan een duurzame relatie met je doelpubliek.  

Gecertificeerd Google-partner

De Google-partner Badge? Die hebben we in ons bezit! Als bureau dat zich heeft gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachinemarketing (SEM), websiteontwikkeling, online adverteren en algemene marketing, maken we al je dromen waar. Vraag dat maar aan onze klanten! Zo werkten we in het verleden al samen met …. (aanvullen grote klanten)

Ervaring telt

Sinds 2012 is het onze missie om de authentieke identiteit van jouw merk en bedrijf te vatten en naar je doelpubliek te verspreiden via marketing en communicatie met impact. Daarbij telt niet alleen het resultaat, maar ook de klantbeleving. Dit totaalpakket aan branding en strategie ontzorgt jou als ondernemer. Het biedt je meer vrijheid, rust en effectiviteit.

Liever zelf de touwtjes in handen?

Via advies, opleidingen en coachingstrajecten maken we van jou een marketingexpert. Creactiv is een erkende dienstverlener, wat betekent dat je 30% subsidies kunt krijgen via de kmo-portefeuille.

Laat je imago scannen

Ligt jouw online imago in lijn met wat je wenst uit te stralen als bedrijf? Tijd om je ideaalbeeld eens te scannen! Wij analyseren gratis jouw visuele- en mentale merkidentiteit en overlopen de resultaten in een persoonlijk gesprek van 30 minuten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is hieronder je gegevens achterlaten en wij doen de rest.