Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Contentplan richting 2024

23 november | 09:00 - 16:00

€675
Contentplan 2024

In deze marketingopleiding “Contentplan 2024” helpen we je bij het bepalen van je marketingdoelstellingen en het creëren van een effectief contentplan dat je op koers houdt in 2024.

Doelstellingen voor 2024

Het is essentieel om duidelijke marketingdoelstellingen te hebben voor je contentstrategie, vooral als je vooruit kijkt naar het komende jaar. Tijdens de opleiding begeleiden we jou bij het bepalen van je marketingdoelstellingen voor 2024 en hoe je deze vertaalt naar concrete acties in je contentplan.

We leren hoe je doelstellingen kunt formuleren die aansluiten bij je visie, missie en marketingdoelen. We bespreken ook hoe je je doelstellingen kunt afstemmen op je doelgroep en de behoeften van je klanten, zodat je waardevolle en relevante content kunt bieden. Dit zorgt voor een sterke en duidelijke waardepositionering die bijdraagt aan de geloofwaardigheid van jouw bedrijf.

Contentplan richting 2024

Een effectief contentplan is de sleutel tot het realiseren van je marketingdoelstellingen. Het zorgt voor overzicht, structuur en continuiteit. We leren je hoe je een duidelijk contentplan kunt opstellen, waar je dient op te letten, welke voorbereidingen er nodig zijn en hoe je je contentplan zo efficiënt mogelijk uitvoert, nl. hoe je kunt organiseren en prioriteiten kunt stellen op basis van je doelstellingen. We bepalen samen je contentthema’s die aansluiten op je bedrijfsdoelen en relevant zijn voor je doelgroep.

Met een doelstellingsgericht contentplan voor 2024 kun je consistentie en effectiviteit in marketinginspanningen brengen. Het stelt je in staat om vooruit te kijken en proactief in te spelen op de behoeften van je doelgroep, wat resulteert in groei en succes op lange termijn.

Praktisch:

Datum: 23 november 2023

Tijdstip: 9u00 – 16u00

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 675 euro excl. BTW (Deze opleiding komt in aanmerking voor aanvraag KMO-portefeuille, waardoor je tot 30% van de inschrijvingskost kan recupereren.)

Elkaar verantwoordelijk houden, dat zorgt ervoor dat je meer actie onderneemt. Daarom kan je bij deze opleiding genieten van 1+1 deelnemer gratis, waardoor je samen met een collega, vriend of zakenpartner kan deelnemen voor dezelfde prijs. Of neem deel aan 2 opleidingen voor de prijs van 1 zodat je elkaar nadien ook kan stimuleren om je inzichten te blijven toepassen in de praktijk.

Inschrijven Opleiding contentplan 231123
Deals

Gegevens

Datum:
23 november
Tijd:
09:00 - 16:00
Kosten:
€675
Evenement Categorie:

Organisator

Creactiv

Locatie

Creactiv
Generaal de Wittelaan 9/3
Mechelen, 2800 Belgium
+ Google Maps