Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Contentplan: het recept voor consistente & efficiënte marketing

4 juni | 09:00 - 12:00

€375
Content schrijven met ChatGPT

Met een degelijk contentplan en een gestructureerde contentkalender ligt consistente en efficiënte marketing ook voor jou binnen handbereik. Ontdek er alles over tijdens onze opleiding, en wissel van gedachten met andere ondernemers.

Het belang van structuur

Structuur is cruciaal bij het plannen en organiseren van je marketing. Met een contentplan breng je die broodnodige structuur aan. Zo’n plan helpt je om een goede, gebalanceerde mix van content te creëren op maat van jouw thema’s, doelgroepen en kanalen. 

Om een contentplan te implementeren, heb je een contentkalender nodig. Je kan er je blogposts, social media-updates, nieuwsbrieven en andere content mee inplannen en opvolgen, en anticiperen op belangrijke evenementen en momenten. Tijdens deze opleiding leer je de voordelen en mogelijkheden van zo’n kalender kennen, en ontdek je hoe je er samenhang mee in je marketingstrategie brengt. 

Door je boodschap zo op de meest consistente manier te brengen, vergroot je de merkherkenning, geloofwaardigheid en betrokkenheid bij je doelgroep.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de opleiding krijg je verschillende quick wins en slimme strategieën aangereikt voor meer structuur en consistentie in je marketingstrategie. 

Je leert …

  • je content afstemmen op je marketing- en salesdoelstellingen
  • relevante thema’s voor je doelgroep identificeren
  • je content plannen en structureren
  • je contentplan uitrollen

 

Je komt te weten hoe je een effectief contentplan moet opstellen, met de contentkalender als een waardevol instrument voor de implementatie. Het eindresultaat? Je onderneming wint aan geloofwaardigheid, en je tilt je positionering naar een hoger niveau.

Praktisch

Datum: 4 juni 2024

Tijdstip: 9.00 u – 12.00 u

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 375 euro excl. btw. (Voor deze opleiding kan je de kmo-portefeuille aanvragen, waardoor je tot 30% van de inschrijvingskosten kan recupereren.)

Elkaar verantwoordelijk houden, dat zorgt ervoor dat je meer actie onderneemt. Daarom kan je bij deze opleiding genieten van 1+1 deelnemer gratis, waardoor je samen met een collega of je zakenpartner kan deelnemen voor dezelfde prijs zodat je elkaar nadien ook kan stimuleren om je inzichten te blijven toepassen in de praktijk.

Inschrijven | Contentplan 240604
Deals

Gegevens

Datum:
4 juni
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
€375
Evenement Categorie:

Organisator

Creactiv

Locatie

Creactiv
Generaal de Wittelaan 9/3
Mechelen, 2800 Belgium
+ Google Maps