Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VOLZET – Consistentie en efficiëntie dankzij een contentplan

22 augustus | 09:00 - 12:00

€375
Elien van Creactiv

In deze marketingopleiding leggen we de focus op het belang van een goed contentplan en hoe het kan bijdragen aan de consistentie en efficiëntie van je marketingstrategie.

Een contentkalender speelt een essentiële rol in jouw marketingplan. Tijdens de opleiding zullen we uitgebreid de voordelen en mogelijkheden van een contentkalender toelichten en bespreken hoe deze kan zorgen voor structuur en consistentie in je marketingtstrategie.

Structuur is cruciaal bij het plannen en organiseren van je marketing. Een contentkalender biedt een overzichtelijke en gestructureerde manier om je contentactiviteiten te plannen, zoals het voorbereiden, schrijven, inplannen en opvolgen van blogposts, social media-updates, nieuwsbrieven, en andere vormen van content. Het stelt je in staat om een duidelijke planning te hebben en te anticiperen op belangrijke evenementen, lanceringen en andere relevante momenten.

Door het gebruik van een contentplan kun je ook zorgen voor een consistent geheel in je marketingstrategie. Het helpt je een goede uitgebalanceerde mix van content te creëren, waarbij je rekening houdt met jouw thema’s, doelgroepen en kanalen. Je kunt je boodschap op een consistente manier overbrengen, waardoor je merkherkenning, geloofwaardigheid en betrokkenheid vergroot.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de opleiding zullen we verschillende quick wins en slimme strategieën bespreken die kunnen zorgen voor structuur en consistentie in je marketingstrategie. We behandelen onderwerpen zoals het identificeren van relevante thema’s voor je doelgroep, het plannen en structureren van content, het creëren van een contentplan en het afstemmen van je content op specifieke marketing- en salesdoelstellingen.

Onze opleiding helpt je om een effectief contentplan op te stellen en te implementeren, met de contentkalender als een waardevol instrument. Leer hoe je structuur en consistentie kunt bereiken in je marketingstrategie en til je waardepositionering en geloofwaardheid naar een hoger niveau.

Praktisch:

Datum: 22 augustus 2023

Tijdstip: 9u00 – 12u00

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 375 euro excl. BTW (Deze opleiding komt in aanmerking voor aanvraag KMO-portefeuille, waardoor je tot 30% van de inschrijvingskost kan recupereren.)

Profiteer van onze Summer Deal: Schrijf je vóór 15 augustus in voor onze opleiding en ontvang 1+1 deelnemer gratis, waardoor je samen met een collega, vriend of zakenpartner kan deelnemen voor dezelfde prijs of neem deel aan 2 opleidingen voor de prijs van 1. 

Gegevens

Datum:
22 augustus
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
€375
Evenement Categorie:

Organisator

Creactiv

Locatie

Creactiv
Generaal de Wittelaan 9/3
Mechelen, 2800 Belgium
+ Google Maps