Laden Evenementen
Employer branding: werk aan je merk, bouw aan je team

Nieuwe medewerkers vinden en je huidige werknemers behouden: heel wat bedrijven staan voor dezelfde uitdagingen. Onze maatschappij veranderde de voorbije jaren dan ook heel wat en een andere strategie is nodig. Daarom is het als onderneming verstandig om te investeren in employer branding. Zo krijg je alle neuzen in dezelfde richting.

Wat mag je verwachten

Bij Creactiv krijgen we vaak de vraag hoe je medewerkers op één lijn krijgt. In deze opleiding werken we naar dat resultaat toe. We vertrekken vanuit de employee journey om het containerbegrip employer branding vorm te geven tot een specifieke leidraad die je kan inzetten voor jouw mensen.

Als management kan je beslissingen nemen, maar je personeel moet je strategie en het verhaal begrijpen en volgen. Daarom is employee branding zo belangrijk. Dat is niet zomaar een video van het team posten, een kerstcadeautje geven of een teambuilding organiseren. Het zit structureel verankerd in je organisatie.

Creactiv reikt je inzichten en een strategisch plan aan om je externe boodschap intern te laten uitdragen. We denken met je mee over hoe je je interne marketing op orde stelt. Een helikopterzicht dat je na deze opleiding blijvend ondersteunt om er concreet mee aan de slag te gaan.

Praktisch:

Datum: 10 december 2024

Tijdstip: 9u00 – 16u00

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 650 euro excl. BTW. Deze opleiding komt in aanmerking voor aanvraag KMO-portefeuille, waardoor je tot 30% van de inschrijvingskost kan recupereren. (Jouw investering is dan 455 euro excl. BTW)

Elkaar verantwoordelijk houden, dat zorgt ervoor dat je meer actie onderneemt. Daarom kan je bij deze opleiding genieten van 1+1 deelnemer gratis, waardoor je samen met een collega of je zakenpartner kan deelnemen voor dezelfde prijs zodat je elkaar nadien ook kan stimuleren om je inzichten te blijven toepassen in de praktijk.

Kom je niet opdagen? Dan betaal je een extra no-show fee van 125 euro (excl. BTW).

Inschrijven | Employer branding 241210
Deals