Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Geheim van succesvolle marketing

22 november | 09:00 - 12:00

€375

In deze opleiding richten we ons op het geheim van succesvolle marketing, namelijk het creëren van een sterke waardepositionering en het opbouwen van een onbetwiste geloofwaardigheid.

Doelstellingen

Tijdens de opleiding begeleiden we jou bij het definiëren en verfijnen van je marketingdoelstellingen. We helpen je om heldere en meetbare doelen te stellen die gericht zijn op het vergroten van je bereik, het genereren van leads, het verhogen van betrokkenheid, het stimuleren van omzetgroei, …. Door heledere doelstellingen te formuleren, kun je de focus en richting bepalen voor je marketing- en salesinspanningen.

Doelgroepen

Het identificeren van je doelgroepen is ook een essentieel onderdeel van een succesvolle marketingstrategie. Tijdens de opleiding helpen we jou bij het definiëren van je ideale klanten. Dit is cruciaal van het ontwikkelen van gepersonaliseerde marketingboodschappen die resoneren met je doelgroepen. Dit is de basis voor geloofwaardigheid en betrokkenheid.

Aanbod

We helpen je om een duidelijk beeld te krijgen hoe de producten en/of diensten die je aanbiedt, het beste laat aansluiten op de behoeften en wensen van je doelgroep. We bespreken hoe je je aanbod kunt differentiëren en hoe je een sterke waardepostionering kunt creëren om je te onderscheiden.

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze voormiddag zorgen we voor inzichten en praktische tools om je marketingfundament te versterken. We gaan dieper in op het belang van een sterke waardepositionering en onbetwiste geloofwaardigheid als basis voor rendabele marketing.

Met de opgedane kennis en vaardigheden tijdens deze opleiding ben je in staat zijn om een solide marketingfundament te leggen en rendabele marketinginspanningen te realiseren. Je zult je doelstellingen beter kunnen formuleren, je doelgroepen effectiever kunnen bereiken en je marketingboodschappen op een overtuigende en geloofwaardige manier kunnen presenteren.

Praktisch

Datum: 22 november 2023

Tijdstip: 9u00 – 12u00

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 375 euro excl. BTW (Deze opleiding komt in aanmerking voor aanvraag KMO-portefeuille, waardoor je tot 30% van de inschrijvingskost kan recupereren.)

Elkaar verantwoordelijk houden, dat zorgt ervoor dat je meer actie onderneemt. Daarom kan je bij deze opleiding genieten van 1+1 deelnemer gratis, waardoor je samen met een collega, vriend of zakenpartner kan deelnemen voor dezelfde prijs. Of neem deel aan 2 opleidingen voor de prijs van 1 zodat je elkaar nadien ook kan stimuleren om je inzichten te blijven toepassen in de praktijk.

Inschrijven Opleiding fundament 231122
Deals

Gegevens

Datum:
22 november
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
€375
Evenement Categorie:

Organisator

Creactiv

Locatie

Creactiv
Generaal de Wittelaan 9/3
Mechelen, 2800 Belgium
+ Google Maps