Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zet ik de juiste sociale media juist in?

6 maart 2024 | 17:00 - 19:00

€45
Sarah Vandewoude bij Creactiv

Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, X, TikTok, YouTube, … We zijn in deze opsomming vast nog enkele kanalen vergeten. De mogelijkheden van sociale media zijn ontzettend groot. Hoe kies je nu het juiste medium voor elke boodschap? Dat leert Creactiv je in interactie met andere aanwezigen tijdens dit inspiratiecafé.

Wat mag je verwachten

Elk kanaal op sociale media vraagt een specifieke en consistente aanpak. Heb je al deze kanalen nodig om een succesvolle marketingstrategie te leiden? Zeker niet. Bij Creactiv zijn we overtuigd dat minder net meer is. Meer waarde en meer continuïteit. Zowel in je posts als in de kwaliteit daarvan.

Creactiv maakt je wegwijs in de verschillende mogelijkheden, voordelen en valkuilen van ieder medium. We gaan zeer hands-on te werk en leren je een ideale mix van socialemediakanalen samen te stellen voor jouw bedrijf en voor je eigen professionele pagina’s.

Daarnaast tonen we je ook waar je op moet letten bij het vormgeven van je sociale media, hoe je je identiteit en waarden duidelijk naar voor brengt, hoe je een verhaal vertelt en welke content je waar plaatst.

Na de inspiratiesessie is er ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen en te netwerken. Klaar om in de wondere wereld van sociale media te duiken? We heten je graag welkom. Wie zich achteraf nog verder wil verdiepen kan terecht in onze opleidingen over Facebook, LinkedIn en Instagram.

Praktisch:

Datum: 6 maart 2023

Tijdstip: 17u00 – 19u00

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 45 euro excl. BTW

Inspiratiecafé sociale media 06-03-2024

Gegevens

Datum:
6 maart 2024
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
€45
Evenement Categorie:

Organisator

Creactiv

Locatie

Creactiv
Generaal de Wittelaan 9/3
Mechelen, 2800 Belgium
+ Google Maps