Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lunch – Meet & Greet met de buren van Mechelen-Noord?

25 april | 12:00 - 14:00

Een paar maanden geleden verhuisden we naar ons nieuwe kantoor in de Generaal De Wittelaan 9/3, en we zijn heel benieuwd door wie we hier allemaal omringd zijn. Met andere woorden: we willen jullie leren kennen en jullie de kans geven om elkaar te leren kennen!

Onder het motto: beter een goede buur dan een verre vriend, trekken we dit initiatief open en maken we er een Meet & Greet van voor iedereen op de Mechelen-Noord site. Zo kan je mee genieten, mocht je ook eens met dit idee gespeeld hebben maar er nog geen tijd voor hebben gehad. Bij deze vatten we de koe bij de horens. : – ) Doe je mee?

Graag nodigen we jou en andere ondernemers, marketing managers en sales managers uit de buurt (Mechelen-Noord) van harte uit op ons netwerkevent over “Social Selling” op 25 april om 12 uur bij ons op kantoor. Wij luisteren heel graag naar jullie verhaal en delen onze inzichten bij een hapje en een drankje.

Thema ‘social selling’

Elke succesvolle business is gebaseerd op sterke relaties. Connecties leggen is één, contacten onderhouden is twee. Als goede buren op een snelle manier met elkaar connecteren kan live, en zeker ook via LinkedIn. Tijdens deze sessie geven we je quick wins mee om ook via deze digitale tool kwalitatieve relaties te leggen én te onderhouden.

Praktische informatie

Locatie: Generaal de Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Datum: 25 april 2023

Prijs: Jouw beste glimlach

Topics: Social selling, Marketing, Communicatie

Gegevens

Datum:
25 april
Tijd:
12:00 - 14:00
Evenement Categorie:

Organisator

Locatie

Creactiv
Generaal de Wittelaan 9/3
Mechelen, 2800 Belgium
+ Google Maps