Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek de kracht van LinkedIn

19 september | 09:00 - 12:00

€375
Elien Van Sande bij Creactiv

LinkedIn is een krachtig platform waar je je zakelijk netwerk kan onderhouden waardoor het deuren opent naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Het hebben van een goed profiel en een sterke bedrijfspagina is essentieel om jezelf en je organisatie geloofwaardig en professioneel te presenteren alsook je online aanwezigheid te versterken.

Creactiv organiseert een hands-on opleiding waar we je laten zien hoe je LinkedIn efficiënt kunt gebruiken en hoe social selling jouw bedrijf kan versterken.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de opleiding gaan we samen aan de slag en bieden we praktische tips en slimme strategieën die direct toepasbaar zijn. We focussen op quick wins, waarmee je je LinkedIn-gebruik kan verbeteren en je marketing- en salesinspanningen consistent en efficiënt kan ondersteunen.

Wij kijken er naar uit om onze expertise met jou te delen en je stap voor stap te begeleiden door  het optimaliseren van je LinkedIn-profiel en het creëren van een effectieve bedrijfspagina. We behandelen onderwerpen zoals het verbeteren van je profielomschrijving, het kiezen van de juiste trefwoorden, het toevoegen van relevante media en het opbouwen van een professioneel netwerk.

Daarnaast richten we ons op social selling en hoe je LinkedIn kunt inzetten om waardevolle relaties op te bouwen en leads te genereren. We bespreken verschillende social selling technieken, waaronder het delen van waardevolle content, het actief deelnemen aan relevante conversaties en het benaderen van potentiële klanten op een persoonlijke en authentieke manier.

Na afloop van de opleiding zul je beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om LinkedIn op een effectieve en efficiënte manier in te zetten. Je zult in staat zijn om jezelf en je bedrijf beter te presenteren, waardevolle connecties te maken en je marketing- en salesinspanningen te optimaliseren.

Praktisch:

Datum: 19 september 2023

Tijdstip: 9u00 – 12u00

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 375 euro excl. BTW (Deze opleiding komt in aanmerking voor aanvraag KMO-portefeuille, waardoor je tot 30% van de inschrijvingskost kan recupereren.) 

Elkaar verantwoordelijk houden, dat zorgt ervoor dat je meer actie onderneemt. Daarom kan je bij deze opleiding genieten van 1+1 deelnemer gratis, waardoor je samen met een collega, vriend of zakenpartner kan deelnemen voor dezelfde prijs. Of neem deel aan 2 opleidingen voor de prijs van 1 zodat je elkaar nadien ook kan stimuleren om je inzichten te blijven toepassen in de praktijk.

Inschrijven Opleiding LinkedIn 230919
Deals

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
€375
Evenement Categorie:

Organisator

Creactiv

Locatie

Creactiv
Generaal de Wittelaan 9/3
Mechelen, 2800 Belgium
+ Google Maps