Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Smarketingbootcamp: in 6 sessies naar een sterker fundament

19 oktober | 08:00 - 17:00

€7.495

Wat je eruit haalt

Je marketing- en salesinspanningen met elkaar vervlechten heeft heel wat voordelen.

  • Het bespaart je tijd en kosten. 
  • Marketing leidt tot naamsbekendheid en leads; sales jaagt je verkoopcijfers verder de hoogte in.
  • Authentieke marketing zorgt dat je jouw beloftes inlost, waarna er weer mogelijkheden voor cross- en upselling ontstaan, en ga zo maar door. 
  • Het helpt je bovendien om je bedrijfsimago en -identiteit op één lijn te krijgen. ‘What you see is what you get’: da’s geen overbodige luxe als je klanten en medewerkers vandaag aan je wil binden.

Ben jij klaar om het Smarketing-fundament in je organisatie te leggen? Dan zijn deze 6 sessies iets voor jou! We stellen doelen en werken er gericht naartoe. Je krijgt van ons de inzichten en de tools die je nodig hebt. 

Het programma

  • 19/10 – Dag 1: tijd voor een interne en een externe analyse. Door in kaart te brengen waar je nu staat, gun je jezelf een helder vertrekpunt.
  • 26/10 – Dag 2: wat zijn je doelstellingen? Hoe positioneer je je?
  • 09/11 – Dag 3: Is de doelgroep waar je nu op mikt wel jouw ideale doelgroep? Samen gaan we van een focus op enkel nieuwe leads naar laaghangend fruit bij bestaande klanten. 
  • 16/11 – Dag 4: tijd om te focussen op contentmarketing en communicatie. Boodschap, kanalen en tools: alles komt aan bod.
  • 30/11 – Dag 5: je maakt kennis met nuttige methodologieën en salestechnieken zoals solution selling. Vertrek eens niet vanuit je product, maar vanuit de noden van je klant!
  • 07/12 – Dag 6: alle puzzelstukken vallen in elkaar. Je persoonlijke implementatieplan staat na deze afsluitende sessie op punt, met bijbehorende timings en rolverdelingen.

We organiseren het Smarketingbootcamp in samenwerking met de salestalenten van SalesWise, bij ons op kantoor, gedurende 6 dagen verspreid over oktober, november en december. Ideaal om sterk aan 2024 te beginnen. 

Waarom een bootcamp?

We kiezen er bewust voor om gedurende een langere periode op smarketing te focussen, om je volledig te kunnen onderdompelen in de filosofie. We willen je even uit je organisatie halen en je de smarketingprincipes eigen te maken.

Een draagvlak is een must

Ons Smarketing Bootcamp combineert groepssessies met een-op-eenbegeleiding, zodat je een persoonlijke voorzet krijgt om smarketing te implementeren in jóuw organisatie. Daarvoor is een draagvlak nodig. Daarom moedigen we je ook aan om in duo deel te nemen aan ons Bootcamp. Alleen inschrijven kan, maar wanneer je als salestalent je marketingcollega kan meenemen (of andersom), dan raden we dit ten sterkste aan.

Praktische informatie

7.495 euro voor de eerste inschrijving; de tweede deelnemer betaalt maar de helft van de prijs
Catering is apart te betalen (195 euro pp)

Gegevens

Datum:
19 oktober
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€7.495
Evenement Categorie:

Organisator