Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Smarketing, de magie tussen marketing en sales.

22 augustus | 08:00 - 17:00

€1125

Smarketingday

Zoals sales- en marketingteams maar beter met elkaar samenwerken, zo smeden wij met de salesexperten van SalesWise een hecht partnerschap om jou te begeleiden bij smarketing.

Met deze dagopleiding helpen we jou om het smarketing-fundament in je organisatie te leggen. Ondernemers krijgen de ondersteuning om mooie stappen te zetten op vlak van sales en marketing. Marketeers en marketing managers ontdekken de voordelen van een salesgedreven aanpak, terwijl salesexperten te weten komen hoe ze marketing sterk kunnen inzetten. Zo zetten we samen mooie stappen.

Zoals je van ons gewend bent, gaan we gestructureerd te werk. Doorheen 4 workshops geven we stap voor stap jouw smarketingverhaal vorm. Het beoogde eindresultaat? Een helder antwoord op volgende vragen:

  • Wat zijn je doelstellingen?
  • Wie zijn je ideale doelgroepen?
  • Hoe wil je deze bereiken?
  • Wat wil je uitstralen?

De Smarketingday gaat door in Mechelen, bij ons op kantoor, van 9.00 tot 17.00 uur. Om elkaar op dit event optimaal te ondersteunen en te versterken, werken we niet met open inschrijvingen, maar zijn we uitzonderlijk wat selectiever.

Praktische informatie

Locatie: Mechelen

Datum: 22 augustus 2023

Prijs: 1.125 euro excl. BTW voor 1 persoon. De tweede deelnemer betaalt maar de helft van de prijs (om smarketing in je organisatie te stimuleren, want een draagvlak creëren gaat nu eenmaal makkelijker als je met twee bent!) – Voor deze opleiding is 30% subsidie via KMO-Portefeuille mogelijk.

Gegevens

Datum:
22 augustus
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€1125
Evenement Categorie:

Organisator