Creactiv - Authentieke marketing & communicatie

Opleidingen en events


Jij mag ons altijd aan het werk zetten, als je bijvoorbeeld een topstrategie wil laten bouwen of een campagne wil laten uitwerken die je doelpubliek meteen over de streep trekt. Maar wij zetten jou andersom ook graag aan het werk, of toch minstens aan het nadenken, met inspirerende en hands-on opleidingen. Snuister eens tussen ons aanbod!
Opleiding
1 december 2021 Mechelen

Social selling en thought leadership: zo begin je eraan

Veel ondernemers aarzelen nog om aan social selling te doen, om zichzelf op Facebook ‘bloot te geven’ of om ‘met hun kop’ op LinkedIn te verschijnen. Tijdens deze avondopleiding ontdek je waarom het nochtans zo cruciaal is om jezelf te profileren op sociale media, waarom dat helemaal niet betekent dat je hoog van de toren moet blazen, en met welke mindset je eraan begint (tip van de sluier: het sleutelwoord is ‘authenticiteit’).

Opleiding
2 december 2021 Mechelen

Sales Navigator: de volgende stap in social selling

Ben je al thuis in LinkedIn en wil je een volgende stap zetten in social selling? Als je ‘nee’ moet antwoorden, dan doe je er goed aan om eerst onze basisopleiding social selling te volgen. Knikte je enthousiast ‘ja’, dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven.

Opleiding
16 december 2021 Mechelen

Klantbeleving? Back to basics!

Klantbeleving is een hol begrip geworden, of minstens een containerterm waar heel wat invullingen onder passen. Tijd om eens grondig in die container te gaan spitten, om te kijken welke praktisch toepasbare tips en quick wins jóuw onderneming het meeste vooruithelpen.

Opleiding
18 januari 2022 Mechelen

Je website: de ideale tool voor social selling

Ben je benieuwd wie er zoal op jouw site belandt? Wil je anonieme bezoekers graag veranderen in trouwe klanten? Tijdens deze opleiding maak je kennis met een tool die je daarbij helpt: Leadinfo. Dankzij de gegevens die je zo verzamelt, krijg je meer kwalitatieve leads, kun je je salesfunnel beter opvolgen en doe je je omzet groeien. Tenminste, als je de gegevens op de juiste manier inzet...

Groeitraject van 8 weken
27 januari 2022 Mechelen

VOLZET - Groeitraject - januari 2022

Samen met andere ondernemers werk je gedurende 8 weken intensief aan de belangrijkste fundamenten van je onderneming: je merkbelofte, je diensten en/of producten afstemmen op tendensen, je doelgroep(en) definiëren, je waardeladders per doelgroep opmaken, etc.

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.