Creactiv - Authentieke marketing & communicatie

Opleidingen en events


Jij mag ons altijd aan het werk zetten, als je bijvoorbeeld een topstrategie wil laten bouwen of een campagne wil laten uitwerken die je doelpubliek meteen over de streep trekt. Maar wij zetten jou andersom ook graag aan het werk, of toch minstens aan het nadenken, met inspirerende en hands-on opleidingen. Snuister eens tussen ons aanbod!
Groeitraject van 8 weken
27 januari 2022 Mechelen

VOLZET - Groeitraject - januari 2022

Samen met andere ondernemers werk je gedurende 8 weken intensief aan de belangrijkste fundamenten van je onderneming: je merkbelofte, je diensten en/of producten afstemmen op tendensen, je doelgroep(en) definiëren, je waardeladders per doelgroep opmaken, etc.

Opleiding
17 februari 2022 Mechelen

Klantbeleving? Back to basics!

Klantbeleving is een hol begrip geworden, of minstens een containerterm waar heel wat invullingen onder passen. Tijd om eens grondig in die container te gaan spitten, om te kijken welke praktisch toepasbare tips en quick wins jóuw onderneming het meeste vooruithelpen.

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.