Marketing-as-a-service: je strategie in de praktijk

Alles uit handen geven of aan het stuur blijven zitten

Dat je smarketing-, marketing- of communicatiestrategie op punt staat, betekent niet dat je rustig achterover mag leunen. Je actiepunten vragen om – je raadt het al – actie, in de volgorde die we samen bepaalden. Het is dus geen optie om hier en daar een lukraak puntje aan te pakken, want dan wordt je investering al snel een kost. Toch heb je wel degelijk verschillende opties om je plan te realiseren. Voor welke weg je ook kiest: je staat er niet alleen voor.

Creactiv als coach en copiloot

Ga je graag zelf aan de slag met de strategie die we samen uitstippelden? Da’s prima voor ons. We leren jou de kneepjes van het vak, en coachen jou en/of je team tot jullie jezelf vol vertrouwen ‘expert’ kunnen noemen. Je kunt bij ons terecht met al je vragen en problemen, en we leggen regelmatig onze stethoscoop op de borst van jouw organisatie. Van zo’n nauwe samenwerking gaat ons hart sowieso sneller slaan ...

 

Goeie verhalen vertel je samen

Ben jij eerder van het principe dat “teamwork makes the dream work”? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We implementeren samen je marketing-, smarketing- of communicatiestrategie, door bijvoorbeeld alles op gang te trappen, waarna jij de wielen verder doet draaien; of door de verantwoordelijkheden helder te verdelen volgens de expertises die jij in huis hebt en die wij daaraan kunnen toevoegen.

 

Je bent in goeie handen

Heb je liever dat we jou compleet ontzorgen? Dat kan perfect. Op vaste dagen komen we bij jou in en aan je organisatie werken, en je strategie volledig implementeren. Of we daarvoor een marketeer, een designer of een social media manager afvaardigen, hangt af van jouw noden (en dus je plan van aanpak). Wat sowieso vaststaat: onze expert werkt ‘dedicated’ op jouw organisatie, met net zoveel toewijding als jijzelf.

Neem contact met ons op om te bekijken hoe we jouw plan praktisch en operationeel vertalen

Ga gerust ook eens snuisteren tussen ons opleidingsaanbod als je interesse hebt in aanvullende (dag)opleidingen en trainingen.

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.