Berichten

Betere productpagina's op jouw webshop

Het is belangrijk dat een webshop zeer gebruiksvriendelijk is opgebouwd. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw productpagina's ook leiden tot meer conversie? Wij geven jullie enkele eenvoudige tips om jouw productpagina's te verbeteren.

Big Data is booming

Door de digitalisering van de maatschappij ontstaat er een enorme groei aan data (gegevens en informatie over consumenten). De belangrijkste drijfveren hiervoor zijn sociale media en mobiele apparaten. Van alle data ooit ter wereld is 90% de afgelopen 2 jaar gecreëerd.

Brand personality en conversie

Dé grote uitdaging van webshop eigenaars is om zoveel mogelijk klanten te verleiden tot een aankoop. In het vakjargon wordt dit conversie genoemd. Er zijn verschillende technieken om tot een maximale conversie te komen. Eén daarvan is brand personality. In deze blog komt u er alles over te weten!

Een succesvolle landingspagina maken

Een landingspagina maken is vaak de laatste stap van je campagne. Een goede landingspagina zorgt voor een hogere conversie, een slechte landingspagina voor een hoger bounce percentage. De belangrijkheid van een goede landingspagina wordt te vaak onderschat. Hier vind je enkele tips om jouw landingspagina succesvol te maken.