Berichten

Bouncepercentage verlagen

Hoe verlaag ik het bouncepercentage van mijn website?

,
Eén van de belangrijkste statistieken in Google Analytics is het bouncepercentage. Dit percentage toont hoeveel procent van je websitebezoekers meteen de website verlaat zonder door te klikken naar andere pagina's op jouw website. Afhankelijk…

Je website meten en verbeteren

Wil jij je website zo succesvol mogelijk maken? Dan is het belangrijk om de resultaten van je website te meten. Op basis van deze resultaten weet je wat goed werkt, en wat niet. Je krijgt inzicht in waarmee je op het juiste pad zit en wat nog verbetert kan worden. De ideale tool om je resultaten te meten is Google Analytics.

Google Analytics account aanmaken

De komende maand nemen we je mee in de wondere wereld van Google Analytics. Eerst en vooral: wat is Google Analytics en waarom is het zo interessant? Google Analytics is een gratis dienst van Google die je kan gebruiken om statistieken over je website bij te houden. Dit zorgt ervoor dat je het gedrag van je bezoekers volledig kan natrekken maar het kan je ook helpen je website aan te passen aan het gedrag van diezelfde bezoekers.