Opleiding employer branding: werk aan je merk, bouw aan je team

Het behouden van je huidige team en het vinden van nieuwe medewerkers is belangrijker dan ooit. Door te investeren in jouw “employer brand” zorg je ervoor dat alle neuzen binnen de organisatie dezelfde kant op staan, wat cruciaal is voor het succes van je bedrijf.

Wat is employer branding?

Employer branding gaat over het bouwen van een sterk werkgeversmerk dat zowel aantrekkelijk is voor potentiële werknemers als motiverend werkt voor het huidige team. Een sterke employer branding strategie zorgt ervoor dat je als werkgever opvalt in de markt, de juiste talenten aantrekt en je huidige werknemers tevreden houdt.

Wat kun je verwachten van de opleiding?

Het doel: medewerkers op één lijn krijgen met een duidelijke bedrijfsvisie.
Deze opleiding is ontworpen om precies dat te bereiken. We starten met de medewerkersreis (employee journey); vanaf het eerste contactmoment tot aan het uitgroeien van een merkambassadeur binnen en buiten je organisatie.

Kernpunten van de opleiding Employer Branding:

  • Definiëren van employer branding: Wat het inhoudt en hoe het zich onderscheidt van andere HR-concepten.
  • De employee journey: Een diepgaande blik op de ervaringen van de werknemers binnen je organisatie.
  • Strategie en implementatie: Hoe je een concrete strategie ontwikkelt en implementeert die past bij jouw unieke organisatie.
  • Interne marketing: Het belang van interne communicatie en hoe je een consistente boodschap overbrengt.

Waarom is employer branding belangrijk?

In de kern gaat employer branding over het afstemmen van je bedrijfsstrategie met de beleving en betrokkenheid van je werknemers. Het is meer dan het posten van een teamvideo of het geven van kerstcadeaus. Het is een strategische inbedding in de cultuur van je organisatie. Door je externe boodschap intern te laten uitdragen, creëer je een krachtige, uniforme uitstraling naar buiten toe.

Wat biedt Creactiv?
Creactiv biedt inzichten en een strategisch plan om je externe communicatie naadloos te integreren binnen je organisatie. We bieden je een helikopterzicht en praktische tools die je blijvend ondersteunen om concreet met je employer branding aan de slag te gaan.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?
Deze opleiding is ideaal voor HR-managers, marketingprofessionals, bedrijfsleiders en iedereen die verantwoordelijk is voor het bouwen en onderhouden van een sterk werkgeversmerk.

Wens je deze opleiding in house of in company

Wil je bij jou ter plaatse een opleiding employer branding organiseren? We komen met veel plezier naar je toe en helpen je om het nodige draagvlak te creëren.

Schrijf je nu in!

Tijdstip: 9u00 – 16u00

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 750 euro excl. BTW (Deze opleiding komt in aanmerking voor aanvraag KMO-portefeuille, waardoor je tot 30% van de inschrijvingskost kan recupereren.)

Elkaar verantwoordelijk houden, dat zorgt ervoor dat je meer actie onderneemt. Daarom kan je bij deze opleiding genieten van 1+1 deelnemer gratis, waardoor je samen met een collega of je zakenpartner kan deelnemen voor dezelfde prijs zodat je elkaar nadien ook kan stimuleren om je inzichten te blijven toepassen in de praktijk

Inschrijven | Employer branding advertentie
Ik schrijf me in voor de opleiding Employer Branding op:
Deals