Opleidingen en events

Jij mag ons altijd aan het werk zetten, als je bijvoorbeeld een topstrategie wil laten bouwen of een campagne wil laten uitwerken die je doelpubliek meteen over de streep trekt. Maar wij zetten jou andersom ook graag aan het werk, of toch minstens aan het nadenken, met inspirerende en hands-on opleidingen. Snuister eens tussen ons aanbod!

-

Lunch – Meet & Greet samen met buren TecroKrea

Na de positieve reacties op de eerste editie, hebben we besloten om dit initiatief verder te laten leven. En deze keer pakken we het groter aan, want we slaan de handen in elkaar met onze buren Tecro & Krea. Samen organiseren we de Burenlunch op 21 juni en jij bent van harte uitgenodigd!

Info en inschrijven
-

Smarketing, de magie tussen marketing en sales.

€1125

Met deze dagopleiding helpen we jou om het smarketing-fundament in je organisatie te leggen. Ondernemers krijgen de ondersteuning om mooie stappen te zetten op vlak van sales en marketing. Marketeers ontdekken de voordelen van een salesgedreven aanpak, terwijl salesexperten te weten komen hoe ze marketing sterk kunnen inzetten.

Info en inschrijven
-

Smarketingavond – maak kennis met smarketing

€49

Gaan sales en marketing bij jóu al hand in hand? Creactiv en SalesWise nodigen je uit voor een inspirerende avond over Smarketing. Eigenlijk is het maar logisch dat je als onderneming je marketing- en sales-inspanningen met elkaar vervlecht en combineert.

Info en inschrijven