Begeleidingstrajecten

We begeleiden ondernemers en hun teams om marketing en communicatie naadloos te integreren binnen hun organisatie. Onze aanpak is ontworpen om zowel commercieel succes als klantgerichtheid te bevorderen.

Wij begrijpen dat succesvolle bedrijven niet alleen producten en diensten verkopen, maar ook vertrouwen, expertise en betrouwbaarheid. Daarom bieden we op maat gemaakte begeleidingstrajecten die jouw onderneming versterken, van binnenuit.

Onze begeleiding is praktisch, interactief en op jouw specifieke behoeften afgestemd. Of je nu een start-up bent die zijn eerste stappen zet of een gevestigde onderneming die wil groeien, wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Individuele trajecten voor jouw organisatie

Samen werken aan jouw commerciële processen

Succesvol ondernemen betekent actief tijd investeren in het verbeteren van je bedrijf, zoals je commerciële en klantgerichte processen optimaliseren. Elke onderneming is uniek, met eigen uitdagingen en kansen. Daarom bieden we, naast ons groepstraject, ook individuele begeleidingstrajecten aan die speciaal zijn ontworpen om nauw samen te werken met jou en jouw organisatie om jullie specifieke doelen te bereiken.

Teamtrajecten

#Teamworkmakesthedreamwork

De kracht van teamwork en het belang van een geïntegreerde aanpak binnen afdelingen. Het resultaat? 1+1 = 3

Onze teamtrajecten zijn ontworpen om verschillende teams binnen jouw onderneming samen te brengen, zoals sales en marketing, of projectmanagers en marketingteams. Deze trajecten zijn ideaal voor organisaties die de synergie tussen verschillende afdelingen willen versterken om hun klantgerichte en commerciële doelstellingen te maximaliseren.

Groepstrajecten

Samen groeien in marketing en sales

Ondernemen betekent actief tijd investeren in het verbeteren van je bedrijf, dus ook tijd maken voor essentiële aspecten zoals marketing en sales. Deze twee elementen zijn cruciaal om je organisatie operationeel te houden, en zorgen voor een gezonde balans tussen het behouden van bestaande klanten en het aantrekken van nieuwe klanten.

Door deel te nemen aan ons groepstraject, maak je niet alleen tijd vrij om aan je bedrijf te werken, maar doe je dit ook op een manier die leidt tot concrete, meetbare resultaten.

Leerrijke teambuildings - waarde toevoegen aan je team of bedrijf

… met directe impact.

Heb je binnenkort een teambuilding of incentive gepland met je organisatie en wil je deze ervaring verrijken met een educatief element? Bij Creactiv integreren we leerrijke onderwerpen zoals marketing, communicatie, employer branding, en klantgericht handelen in leuke en boeiende formats