Logo Creactiv
Over CreactivTips & tricks
Creactiv - Authentieke marketing & communicatie

Een dynamische bende met grenzeloze ambitie.
(We verzetten bergen, maar bijten niet.)

Creactiv is een gepassioneerde en bijzonder veelzijdige bende. Een marketeer met een zwak voor cijfers? Een coach die weet hoe je je team transformeert tot rasechte ambassadeurs voor je merk? Een strateeg voor wie bedrijfspositionering geen geheimen meer kent? We hebben het allemaal in huis. Door onze krachten te bundelen, bouwen we aan jouw sterk merk en aan een duurzame relatie met je doelpubliek. 

Creactiv - marketing en communicatie met impact

Dromers, denkers, doeners.

We zijn geen roepers. We zijn dromers, en we zien het groots. We zijn denkers en doeners, en we zitten niet stil. Op ons kan je bouwen. Mogen we onze energie aan jou kwijt?

Raad en daad

Het is onze missie om de authentieke identiteit van jouw merk en bedrijf te vatten en naar je doelpubliek te verspreiden via marketing en communicatie met impact. Daarbij telt niet alleen het resultaat, maar ook de klantbeleving. Dit totaalpakket aan branding en strategie ontzorgt jou als ondernemer. Het biedt je meer vrijheid, rust en effectiviteit.

Liever zelf de touwtjes in handen?

Via advies, opleidingen en coachingstrajecten maken we van jou een marketingexpert. Creactiv is een erkende dienstverlener, wat betekent dat je 30% subsidies kunt krijgen via de kmo-portefeuille.

Waarom Creactiv een goed idee is.

Voor eenheidsworst is er bij ons geen plaats, want elke klant is uniek. We luisteren écht naar jouw ideeën en doelstellingen, en vertalen die naar juiste branding, strategie en uitvoering. We weten dat jij hetzelfde verwacht als jouw klanten. Namelijk: betrokkenheid, een authentieke, open communicatie en straffe resultaten.
Authenticiteit, openheid en eerlijkheid

Creactiv is open en eerlijk. We helpen jou te communiceren op een manier die perfect bij je past. Zelf zijn we evengoed authentiek in wat we doen. We gaan dan ook enkel in zee met ondernemingen waarin we voor 200% geloven.

Uithoudingsvermogen

We zijn een langetermijnpartner die streeft naar een duurzame relatie met elke klant – tot we aan een half woord genoeg hebben. Een samenwerking is tweerichtingsverkeer, met de lichten volop op groen. Zo tillen we elkaar naar een hoger niveau.

Grote betrokkenheid

We werken vanuit interesse. En dat voel je. We kunnen de slaap niet vatten tot jij tevreden bent. In elke samenwerking ligt de nadruk op het eerste deel van dat woord. We creëren een constante meerwaarde om jou als ambassadeur voor ons te winnen.

Groei

Jouw groei maakt onze groei mogelijk. En het gaat verder. Bij Creactiv ben je deel van de familie. En voor familie gaan we nu eenmaal tot het uiterste. We zijn gemotiveerd om beter te worden en jouw marketing beter te maken.

Dit zijn wij ...

Wat we óók zijn? De ideale partner voor jouw project natuurlijk!
Default ImageHover Image
Elien Defraeije
Leading Lady
Default ImageHover Image
Sarah Vandewoude
Managing lady
Default ImageHover Image
Karen Van Heuckelom
Office lady
Default ImageHover Image
Rik Vandecruys
Business Developer
Default ImageHover Image
Celine Wijns
Strateeg
Default ImageHover Image
Elien Van Sande
Strateeg
Default ImageHover Image
Chia Vanderhoeven
Marketeer
Default ImageHover Image
Marthe Keuleers
Marketeer
Default ImageHover Image
Inez Segers
Designer
Default ImageHover Image
Mylan De Saeger
Designer
Default ImageHover Image
Anke Van de Velde
Designer
Default ImageHover Image
Gill Vloeberghs
Fotograaf | Marketeer

Seg, en jij? Zie jij jezelf wel passen in ons team?

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.