Creactiv, met de C van copiloot

Voordat we de spotlights op onszelf zetten, vertellen we graag dat dat atypisch is. Onze experts vind je altijd op de achtergrond. Ze zorgen voor een structuur en een strategie waarmee jij vol vertrouwen op de voorgrond treedt. Omdat jij de reden bent waarom klanten voor je product of dienst kiezen. En omdat goeie marketing ingebed zit in je dagelijkse werking, en jij die als geen ander kent.

Luisteraars, teamplayers, coaches

Bij ons staat samenwerken centraal. Binnen het team, maar ook met jou. We zetten onze expertise en ervaring niet om in pure uitvoering, maar in coaching en begeleiding. We luisteren naar wat je nodig hebt en helpen je volharden in de enige aanpak waarmee je kan groeien: bewust denken, gecombineerd met strategisch handelen.

Groepsfoto creactiv

Waarom Creactiv een goed idee is

Voor eenheidsworst is er bij ons geen plaats, want jij bent uniek. We hebben oog voor je doelstellingen, die voor ons niet alleen een zakelijk, maar ook privé-aspect hebben. Enerzijds omdat we jou meer tijd gunnen voor het leven naast je onderneming. Anderzijds omdat we nu eenmaal enorm betrokken zijn – bij je zaak én bij jou als persoon.

Authenticiteit

Creactiv is open en eerlijk.
We helpen jou te communiceren op een manier die perfect bij je past. Zelf zijn we evengoed authentiek in wat we doen. We gaan dan ook enkel in zee met ondernemingen waarin we voor 200% geloven.

Betrokkenheid

Bij Creactiv ben je deel van de familie. En voor familie gaan we tot het uiterste. We werken vanuit een oprechte interesse. We kunnen de slaap niet vatten tot jij tevreden bent.
We willen continu beter worden en jouw leven makkelijker maken.

Uithoudingsvermogen

We zijn een langetermijnpartner die streeft naar een duurzame relatie met elke klant – tot we aan een half woord genoeg hebben. Een samenwerking is tweerichtingsverkeer, met de lichten volop op groen. Zo tillen we elkaar naar een hoger niveau.

Samenwerking

Niet overnemen, maar ondersteunen. Da’s waar we voor staan. In elke samenwerking ligt de nadruk op het eerste deel van dat woord. We creëren een constante meerwaarde om
jou te helpen groeien en gemoedsrust te geven.

Dit zijn wij ...

Wat we óók zijn? De ideale partner voor jouw project natuurlijk!

Elien Defraeije

Leading lady

   

Sarah Vandewoude

Managing lady

   

Karen Van Heuckelom

Managing Lady

   

Ann Vanden Steen

Office Lady

   

Elien Van Sande

Strateeg

   

Anke Van de Velde

Designer

   

Evi Van Rymenant

Marketeer

   

Jij houdt de touwtjes in handen

Via advies, opleidingen en coachingstrajecten maken we jou de verteller van jóuw verhaal. Creactiv is een erkende dienstverlener, wat betekent dat je 30% subsidies kan krijgen via de kmo-portefeuille.