Een dynamische bende met grenzeloze ambitie. (We verzetten bergen, maar bijten niet.)

Creactiv is een gepassioneerde en bijzonder veelzijdige bende. Een marketeer met een zwak voor cijfers? Een coach die weet hoe je je team transformeert tot rasechte ambassadeurs voor je merk? Een strateeg voor wie bedrijfspositionering geen geheimen meer kent? We hebben het allemaal in huis. Door onze krachten te bundelen, bouwen we aan jouw sterk merk en aan een duurzame relatie met je doelpubliek. 

Creactiv groepsfoto

Dromers, denkers, doeners.

We zijn geen roepers. We zijn dromers, en we zien het groots.
We zijn denkers en doeners, en we zitten niet stil.
Op ons kan je bouwen. Mogen we onze energie aan jou kwijt?

Raad en daad

Het is onze missie om de authentieke identiteit van jouw merk en bedrijf te vatten en naar je doelpubliek te verspreiden via marketing en communicatie met impact. Daarbij telt niet alleen het resultaat, maar ook de klantbeleving. Dit totaalpakket aan branding en strategie ontzorgt jou als ondernemer. Het biedt je meer vrijheid, rust en effectiviteit.

Waarom Creactiv een goed idee is.

Voor eenheidsworst is er bij ons geen plaats, want elke klant is uniek. We luisteren écht naar jouw ideeën en doelstellingen, en vertalen die naar juiste branding, strategie en uitvoering. We weten dat jij hetzelfde verwacht als jouw klanten. Namelijk: betrokkenheid, een authentieke, open communicatie en straffe resultaten.
 

Authenticiteit, openheid en eerlijkheid

Creactiv is open en eerlijk. We helpen jou te communiceren op een manier die perfect bij je past. Zelf zijn we evengoed authentiek in wat we doen. We gaan dan ook enkel in zee met ondernemingen waarin we voor 200% geloven.

Uithoudingsvermogen

We zijn een langetermijnpartner die streeft naar een duurzame relatie met elke klant – tot we aan een half woord genoeg hebben. Een samenwerking is tweerichtingsverkeer, met de lichten volop op groen. Zo tillen we elkaar naar een hoger niveau.

Grote betrokkenheid

We werken vanuit interesse. En dat voel je. We kunnen de slaap niet vatten tot jij tevreden bent. In elke samenwerking ligt de nadruk op het eerste deel van dat woord. We creëren een constante meerwaarde om jou als ambassadeur voor ons te winnen.

Groei

Jouw groei maakt onze groei mogelijk. En het gaat verder. Bij Creactiv ben je deel van de familie. En voor familie gaan we nu eenmaal tot het uiterste. We zijn gemotiveerd om beter te worden en jouw marketing beter te maken.

Dit zijn wij ...

Wat we óók zijn? De ideale partner voor jouw project natuurlijk!

Elien Defraeije

Leading Lady

Sarah Vandewoude

Managing lady

Karen Van Heuckelom

Office Lady

Elien Van Sande

Elien Van Sande

Strateeg

Evi Van Rymenant

Marketeer

Anke Van de Velde

Anke Van de Velde

Designer

Inez Segers

Inez Segers

Designer

Seg, en jij? Zie jij jezelf
wel passen in ons team?

Liever zelf de touwtjes in handen?

Via advies, opleidingen en coachingstrajecten maken we van jou een marketingexpert. Creactiv is een erkende dienstverlener, wat betekent dat je 30% subsidies kunt krijgen via de kmo-portefeuille.