Samen groeien in marketing en sales.

Groepstraject "Smarketing Membership"

Ondernemen betekent actief tijd investeren in het verbeteren van je bedrijf, dus ook tijd maken voor essentiële aspecten zoals marketing en sales. Deze twee elementen zijn cruciaal om je organisatie operationeel te houden, en zorgen voor een gezonde balans tussen het behouden van bestaande klanten en het aantrekken van nieuwe klanten. Door deel te nemen aan ons groepstraject, maak je niet alleen tijd vrij om aan je bedrijf te werken, maar doe je dit ook op een manier die leidt tot concrete, meetbare resultaten.

Wil je leren van de uitdagingen en successen van andere ondernemers en je laten inspireren door hun ervaringen? Naast onze persoonlijke begeleidingstrajecten heeft Creactiv ook een groepstraject, speciaal voor ondernemers zoals jij.

Jullie werken één dag per maand actief aan de commerciële optimalisatie van je organisatie. Essentiële thema’s zoals leadgeneratie, business development en contentmarketing, en vertalen deze naar concrete stappen binnen jullie actieplan. We gaan samen aan de slag.

Maximale impact en uitgebreid netwerk

Onze aanpak creëert een stimulerende omgeving waarin deelnemers soortgelijke ambities delen, wat leidt tot verrijkte interactie en het uitwisselen van waardevolle inzichten. Deze dynamiek versnelt de individuele vooruitgang van elke deelnemer, versterkt door de kracht van gedeelde ervaringen en kennis. Bovendien biedt het traject heel wat mogelijkheden om je professionele netwerk uit te breiden, wat leidt tot nieuwe marketing- en saleskansen.

Persoonlijke opvolging

Wij bieden de begeleiding die nodig is voor het implementeren van eenvoudige processen en simpele tools om je marketing- en sales te verfijnen en uit te breiden. Zo ben je goed voorbereid om zowel huidige als toekomstige uitdagingen aan te gaan.

Naast de maandelijkse groepssessies bieden we elk kwartaal een 1-op-1 moment aan. Deze individuele sessies zijn cruciaal om dieper in te gaan op persoonlijke uitdagingen binnen jouw bedrijf.

Deze doener (met ambitie) ging je voor

Mieke Cassiers van Chocola-Tuti

Chocola-Tuti

Financiële rust voor de zaakvoerster van Chocola-Tuti

Toen we kennismaakten met Mieke Cassiers van Chocola-Tuti, had de onderneemster een bijzonder breed aanbod rond chocolade – van vrijgezellenfeestjes tot teambuildings. Ze deed al die activiteiten met evenveel passie, maar merkte wel dat ze eigenlijk te weinig omzet draaide voor de tijd en energie die ze in haar zaak investeerde. Samen met ons veranderde ze van koers. Dankzij een werkbare benadering voor B2B-klanten kent ze nu financiële rust.