Logo Creactiv
Over CreactivTips & tricks
Creactiv - Authentieke marketing & communicatie

Downloads

Dankzij onze beschikbare downloads is het aan jou om de handen uit de mouwen te steken. Of voor wanneer je simpelweg meer wilt weten over webdesign en/of digitale marketing. Download hier onze gratis whitepapers en e-books boordevol interessante content.

Bouwen aan krachtige relaties

Als ondernemer ben je graag onder de mensen. Wanneer dat soms even geen optie meer is, vraag je je wellicht af hoe je toch in contact kunt blijven met klanten en prospecten. En misschien verschijnen er plots gaten in je anders zo goed gevulde agenda, en wil je de vrijgekomen tijd nuttig besteden. Bezorgdheden zijn er om weggenomen te worden. Dat vinden wij althans! 

Bouwen aan krachtige relaties
Whitepaper contentmarketing

Contentmarketing

Het belang van goede content valt absoluut niet te onderschatten. Daarom hebben wij tien tips gebundeld tot één whitepaper die jou op goede weg moeten zetten. Zin om originele content te maken waarmee je online uit de band springt? Deze tips helpen om van jouw content een succesverhaal te maken.

Mobile video

Online video is al sinds enkele jaren niet meer weg te denken in een goede marketingstrategie. Als bedrijf is het dus belangrijk om hierop in te spelen. Gelukkig, is dat allemaal niet zo moeilijk. Met je smartphone alleen, kan je al heel mooie beelden maken die professioneel ogen. WIl je hier zelf mee aan de slag gaan? Wij hebben in deze whitepaper alvast enkele tips opgesomd.

Mobile video whitepaper
Whitepaper influencermarketing

Influencer marketing

Influencer marketing, iedereen kent het begrip ondertussen wel. Maar als je nog nooit hebt gewerkt met influencers kan het moeilijk zijn om te weten hoe je hier nu mee moet starten. We leggen je graag alles uit aan de hand van een stappenplan zodat jij hierna zelf de wereld van influencer marketing kan betreden.

Jouw kernverhaal vatten en vertalen?

We dompelen ons graag onder in jouw onderneming, om zo de lijnen van jouw uniek merkverhaal uit te zetten. Eens praten over je strategie en de bijbehorende branding?

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.