Downloads

Dankzij onze beschikbare downloads is het aan jou om de handen uit de mouwen te steken.
Of voor wanneer je simpelweg meer wilt weten over webdesign en/of digitale marketing.
Download hier onze gratis whitepapers en e-books boordevol interessante content.

Zet jij doelen om in acties?

We begrijpen hoe belangrijk het is je doelen te bereiken en helpen je dan ook met de realisatie hiervan.

Download nu onze template om jouw doelstellingen simpel & helder te maken. Met deze handige tool stel je jezelf de juiste vragen en zet je stappen om je doelen te bereiken.

chatGPT mockup

Optimaliseer jouw ChatGPT interacties

ChatGPT is een krachtige AI-chatbot die je helpt bij het genereren van tekst en ideeën. Het is ontworpen om natuurlijke en menselijke interacties na te bootsen en kan worden gebruikt vooreen breed scala aan taken: van het schrijven van e-mails tot het bedenken van sociale media-inhoud. In deze whitepaper vind je een gestructureerde 8-stappenmethode die dient als leidraad om de interactie met deze AI-assistent te verfijnen en te optimaliseren.

Ga aan de slag

Contentkalender 2024

Met onze contentkalender voor 2024 zet je jouw marketingstrategie op de rails. Beheer je blogposts, sociale media-updates en nieuwsbrieven moeiteloos en anticipeer op belangrijke gebeurtenissen. Download nu en bereik je doelen met meer betrokkenheid en waardevolle interacties. Kortom, stimuleer conversies en klantenloyaliteit. Jouw succes begint hier.

Ga aan de slag

Een betrokken team en loyale klanten?

De Golden Circle, bedacht door Simon Sinek, is een krachtig concept dat ondernemingen helpt hun diepere doel, de “waarom”, te begrijpen en te communiceren met hun ideale doelgroep. In deze whitepaper leggen we de meerwaarde uit van het bepalen van de Why, How en What van je onderneming. We delen ook praktische tips om dit eenvoudig toe te passen en in te zetten voor jouw onderneming.

Ga aan de slag

Hoe persoonlijke tekstjes je kunnen helpen op LinkedIn?

LinkedIn is het grootste professionele sociale netwerk ter wereld en het is dan ook een krachtig hulpmiddel voor relatiemarketing. Het begint allemaal met het sturen van een persoonlijk connectieverzoek. Een goed connectieverzoek kan de basis leggen voor een waardevolle relatie op de lange termijn. Maar hoe stuur je een goed connectieverzoek?

Ga aan de slag

Sales en marketing met elkaar verbinden?

Creactiv helpt om de silo’s tussen sales en marketing te doorbreken. Wij schuiven graag mee aan tafel om een gezamenlijke #smarketingstrategie uit te rollen. Om processen, middelen en best practices met elkaar te delen. Om uw sales en marketing te binden én te boosten!

Ga aan de slag

De juiste klanten bereiken is cruciaal als bedrijf!

Om de juiste klanten te bereiken beginnen we bij het begin: de boodschap die je uitstuurt naar de buitenwereld. Maar, hoe formuleer je deze? Via deze Whitepaper helpen we je op weg om deze boodschap kristalhelder te formuleren. Zo weten klanten exact wat ze mogen verwachten en heb jij alvast een fikse voorsprong.

Ga aan de slag
Whitepaper Bouwen aan krachtige relaties via doeltreffende social selling

Bouwen aan krachtige relaties

Elke succesvolle business is gebaseerd op sterke relaties. Daarbij is de blijvende dialoog met je netwerk cruciaal. Social selling in de praktijk betekent dat je op een verbindende én tegelijkertijd strategische manier je netwerk in kaart brengt en verzilvert. We stippelden een concreet stappenplan voor je uit dat je gratis mag downloaden. Veel leesplezier!

Ga aan de slag

Jouw kernverhaal vatten en vertalen?

We dompelen ons graag onder in jouw onderneming, om zo de lijnen van jouw uniek merkverhaal uit te zetten.
Eens praten over je strategie en de bijbehorende branding?