Downloads

Dankzij onze beschikbare downloads is het aan jou om de handen uit de mouwen te steken. Of voor wanneer je simpelweg meer wilt weten over webdesign en/of digitale marketing. Download hier onze gratis whitepapers en e-books boordevol interessante content.

Wie zijn jouw ideale klanten?

Een duidelijk doel voor ogen hebben en weten wie je ideale klanten zijn, blijft de sleutel tot succes. Als je deze twee dingen in kaart hebt gebracht, kun je je aanbod afstemmen op de behoeften van jouw klanten en zo de juiste dingen doen om jouw bedrijf te laten groeien.

Maar hoe pak je dit slim aan?  We moedigen je aan om stap voor stap te werken en kleine acties te nemen met de juiste mindset. Want geloof ons, kleine acties met de juiste aanpak kunnen een enorme impact hebben!

Zet jij doelen om in acties?

We begrijpen hoe belangrijk het is je doelen te bereiken en helpen je dan ook met de realisatie hiervan.

Download nu onze template om jouw doelstellingen simpel & helder te maken. Met deze handige tool stel je jezelf de juiste vragen en zet je stappen om je doelen te bereiken

Hoe is het met jouw content gesteld?

Zit je nog op schema … of moet je bekennen dat er überhaupt weinig schema of structuur in te bespeuren valt? In het tweede scenario kun je onze contentkalender wellicht goed gebruiken. Hij is met veel liefde ontworpen en samengesteld, en bevat de leukste thema- en feestdagen. De rest is aan jou. Succes!

 

Sales en marketing met elkaar verbinden?

Creactiv helpt om de silo’s tussen sales en marketing te doorbreken. Wij schuiven graag mee aan tafel om een gezamenlijke #smarketingstrategie uit te rollen. Om processen, middelen en best practices met elkaar te delen. Om uw sales en marketing te binden én te boosten!

De juiste klanten bereiken is cruciaal als bedrijf!

Om de juiste klanten te bereiken beginnen we bij het begin: de boodschap die je uitstuurt naar de buitenwereld. Maar, hoe formuleer je deze? Via deze Whitepaper helpen we je op weg om deze boodschap kristalhelder te formuleren. Zo weten klanten exact wat ze mogen verwachten en heb jij alvast een fikse voorsprong.

Bouwen aan krachtige relaties

Elke succesvolle business is gebaseerd op sterke relaties.

Daarbij is de blijvende dialoog met je netwerk cruciaal. Social selling in de praktijk betekent dat je op een verbindende én tegelijkertijd strategische manier je netwerk in kaart brengt en verzilvert. We stippelden een concreet stappenplan voor je uit dat je gratis mag downloaden. Veel leesplezier!

Contentmarketing

Het belang van goede content valt absoluut niet te onderschatten. Daarom hebben wij tien tips gebundeld tot één whitepaper die jou op goede weg moeten zetten. Zin om originele content te maken waarmee je online uit de band springt? Deze tips helpen om van jouw content een succesverhaal te maken.

 

Mobile video

Online video is al sinds enkele jaren niet meer weg te denken in een goede marketingstrategie. Als bedrijf is het dus belangrijk om hierop in te spelen. Gelukkig, is dat allemaal niet zo moeilijk. Met je smartphone alleen, kan je al heel mooie beelden maken die professioneel ogen. WIl je hier zelf mee aan de slag gaan? Wij hebben in deze whitepaper alvast enkele tips opgesomd.

Influencer marketing

Influencer marketing, iedereen kent het begrip ondertussen wel. Maar als je nog nooit hebt gewerkt met influencers kan het moeilijk zijn om te weten hoe je hier nu mee moet starten. We leggen je graag alles uit aan de hand van een stappenplan zodat jij hierna zelf de wereld van influencer marketing kan betreden.

 

Jouw kernverhaal vatten en vertalen?

We dompelen ons graag onder in jouw onderneming, om zo de lijnen van jouw uniek merkverhaal uit te zetten. Eens praten over je strategie en de bijbehorende branding?