Branding: een unieke stem voor je onderneming …

… gaat verder dan louter een logo

Bij branding denken veel bedrijven niet verder dan een sprekend logo. Maar wij gaan altijd eerst op zoek naar wát er uit zo’n logo moet spreken. We zetten met andere woorden een stapje terug, zodat de tekstuele en visuele elementen waarnaar we jouw merkidentiteit en -imago vertalen, daar ook effectief naadloos bij aansluiten. Logisch, toch? 

 

Mensen kiezen voor mensen

Waarom klanten voor jou zouden kiezen? Omdat ze zich verbonden voelen met je merk en de mens(en) erachter. Die emotionele band kan alleen maar tot stand komen wanneer je doelgroep exact weet waarvoor je staat en wat ze van jou mag verwachten. Daarvoor zorgen wij, via een sterke branding. Of je nu branding nodig hebt voor een nieuw merk of op zoek bent naar een rebranding of herpositionering: we geven jouw onderneming een unieke stem.

 

Identiteitsoefening als startpunt

Een logo moet niet “mooi zijn”; het moet wérken. En dat doet het alleen als het vertrekt vanuit jouw verhaal en positionering. We bepalen dan ook altijd eerst de bouwstenen van je onderneming, zodat je uiteindelijke branding past bij je doelgroep, identiteit en imago. Alleen zo krijg je een totaalplaatje dat klopt. Alleen zo onderscheid je je van de concurrentie, verhoog je je zichtbaarheid … en blijf je rondspoken in de hoofden van (potentiële) klanten.

 

Multidisciplinair maatwerk

Om van ‘merkstrategie’ naar ‘typografie’ te gaan, van ‘verhaal’ naar ‘visuele identiteit’, of van ‘kernwaarden’ naar ‘kleurgebruik’, moet je van heel wat markten thuis zijn. Daarom schuilt de kracht van Creactiv inons multidisciplinair team. We hebben zowel strategen en coaches als marketeers en designers in huis. Kortom: een enthousiaste bende toptalent dat graag mee timmert aan jouw merk, en aan jouw weg.

Jouw kernverhaal vatten en vertalen?

Je organisatie een (nieuwe) visuele en tekstuele identiteit geven die bij jouw kernverhaal en bestaansreden past?

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.