Creactiv - Authentieke marketing & communicatie


Stage bij Creactiv


Creactiv <3 haar klanten

Bij Cre@ctiv kom je niet alleen terecht in Mechelen, maar ook in een losse, gezellige sfeer. Wij zijn een kleine, toffe bende die samen bergen verzet voor onze klanten: kmo’s en ondernemers uit verschillende sectoren. Denk aan IT-bedrijven, dierenspeciaalzaken, architecten en nog veel meer! Afwisseling: check, ook al omdat wij voor onze klanten het totaalplaatje verzorgen, van een strategie opstellen tot een website creëren of marketingacties voeren.

Grafisch

Heb jij basiskennis van grafische programma's zoals InDesign, Illustrator en PhotoShop? Zeggen wireframes en afloop jou iets? Zijn ordelijk en creatief werken voor jou geen tegengestelden, maar net talenten? Yes, meer heb je niet nodig!

Web

Ligt je passie bij HTML5, CSS3, Sass, JavaScript/jQuery, PHP en SQL? Zeggen ‘API’ en ‘breakpoint’ jou iets? Denk je niet in problemen maar in oplossingen (lees: in overzichtelijke code)? Dan zoeken we JOU!

Marketing

Heb je een basiskennis digitale marketing waarbij je weet wat doelgroepen en doelstellingen zijn? Zegt MailChimp en bouncepercentage jou iets? Kan je minimum 5 social media kanalen opnoemen? Yes, meer heb je niet nodig!

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Google partner
  • Leadinfo Gold Partner
  • Member of feweb
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A222536 voor Advies en DV.O222535 voor Opleiding.