Wanted :

Marketing studenten(talenten)

Wij zijn Creactiv, een team van experten in strategie, branding en imago dat momenteel een felbegeerd plekje vrij heeft voor een stagiair(e) die van aanpakken weet. digitale marketing waarbij je weet wat doelgroepen en doelstellingen zijn? Zegt MailChimp en bouncepercentage jou iets? Kan je minimum 5 social media kanalen opnoemen? Yes, meer heb je niet nodig! Zolang je leergierig, efficiënt en gepassioneerd te werk gaat kan je bij ons ongelooflijk veel nieuwe dingen bijleren. Extra punten krijg je als je ook kennis hebt van WordPress of ooit al echte Google Adwords of Facebook campagnes hebt opgestart.

Jouw opdracht

Je bouwt mee aan de marketingstrategie van onze klanten en het bedenken van creatieve ideeën. We geven je de kans om jezelf te ontplooien in meerdere marketingdomeinen die jou aanspreken zoals:

  • Website optimalisatie & SEO: het analyseren van resultaten in verschillende tools zoals Google Analytics om adviezen te vormen voor website optimalisatie & SEO.
  • E-mailmarketing: het schrijven, uitsturen en analyseren van nieuwsbrieven. 
  • Social media marketing: schrijven, plaatsen van posts via Facebook, LinkedIn, Instagram en het maken van maandelijkse rapporten. 
  • Social media campagnes: opmaken, schrijven en onderhouden van social media campagnes.
  • Google Ads: het opzetten en onderhouden van zoeknetwerkcampagnes en het analyseren van de resultaten. 
  • Contentmarketing: schrijven van blogs, whitepapers,…

Geen krak in cijfers of rapporten? Dan ben je waarschijnlijk wel creatief in het schrijven van blogs of social media posts. Of toch niet echt een vlotte pen? Dan heb je misschien wel een heleboel inzichten die niemand anders ziet! Samen met jou bekijken we in welke vakgebieden je interesse hebt en wat je grootste kwaliteiten zijn. Zo kunnen we er samen een topstage van maken!

Klinkt interessant? Dat is het ook! Laat dus zeker van je horen met jouw motivatie en CV via vraag@creactivmarketing.be of via het onderstaand formulier.

Stage marketing

Maximum file size: 250MB