Loading Events

« All Events

Ontdek de kracht van AI in contentcreatie

10 september | 09:00 - 16:00

€750
Content schrijven met ChatGPT

Boeiende content is dé sleutel tot engagement. En daar opent AI (artificiële intelligentie) nieuwe deuren voor elke organisatie. ChatGPT is niet louter je schrijfmaatje maar ook je sparringspartner in contentcreatie. In deze opleiding leer je hoe ChatGPT effectief wordt gebruikt om je (dagelijkse) communicatie te verrijken.

De snelle groei van ChatGPT heeft de creatie van content ingrijpend veranderd. Tijdens onze opleiding verkennen we ChatGPT 4.0 en hoe het jouw content kan versterken.

Wat mag je verwachten?

  • Introductie tot ChatGPT 4.0: ontdek de werking en de mogelijkheden
  • Vereenvoudig je communicatieprocessen dankzij ChatGPT
  • Leer hoe je met AI boeiende content creëert die aansluit bij je kernwaarden & bedrijfsidentiteit
  • Experimenteer met commando’s voor een nog nauwkeurigere uitkomst. De kwaliteit van het resultaat is afhankelijk van de accuraatheid van je prompt
  • Hands-on oefeningen: we wisselen theorie af met praktijk zodat je onder begeleiding kan experimenteren
  • Q & A: er is voldoende ruimte voor interactie & discussie zodat je nadien afrondt met een grondig begrip & concrete toepassingen

Ongeacht je ervaring met AI is deze opleiding een mooie opportuniteit om je kennis & skills op te krikken. Niet te missen dus.

Praktisch

Datum: 10 september 2024

Tijdstip: 9.00 u – 16.00 u

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 750 euro excl. BTW (Deze opleiding komt in aanmerking voor aanvraag KMO-portefeuille, waardoor je tot 30% van de inschrijvingskost kan recupereren.)

Elkaar verantwoordelijk houden, dat zorgt ervoor dat je meer actie onderneemt. Daarom kan je bij deze opleiding genieten van 1+1 deelnemer gratis, waardoor je samen met een collega of je zakenpartner kan deelnemen voor dezelfde prijs zodat je elkaar nadien ook kan stimuleren om je inzichten te blijven toepassen in de praktijk.

Inschrijven | Ontdek de kracht van AI 10-09-24
Deals

Details

Date:
10 september
Time:
09:00 - 16:00
Cost:
€750
Event Category:

Organizer

Creactiv

Venue

Creactiv
Generaal de Wittelaan 9/3
Mechelen, 2800 Belgium
+ Google Map