Laden Evenementen
Social selling: laat LinkedIn voor je werken

LinkedIn biedt heel wat kansen om je netwerk te versterken en te ondersteunen. Hoe je een goed profiel en een sterke bedrijfspagina creëert leren we je in de basisopleiding. In deze advanced opleiding graven we dieper en laten we LinkedIn voor jou werken.

In deze praktisch gerichte opleiding leren we je efficiënte en effectieve strategieën aan om optimaal gebruik te maken van dit sociale medium.

Wat mag je verwachten

Tijdens deze opleiding gaan we samen op een praktische manier aan de slag. We leren je hoe je je netwerk kan verzilveren, welke content je daarvoor nodig hebt, hoe je reacties geeft en opvolgt, en hoe je in interactie gaat met je connecties.

Op basis van onze expertise tonen we jou de mogelijkheden van een goed uitgebouwd netwerk via LinkedIn. We maken de brug van content naar netwerken en connecteren. Je leert nieuwe relaties opbouw en bestaande contacten onderhouden. Een interessante manier om de gouden driehoek waar sales en marketing elkaar ontmoeten en versterken, kracht bij te zetten.

Je krijgt tools aangereikt die social selling via LinkedIn ondersteunen. Aan het einde van de opleiding heb je concrete tools in handen die leiden tot acties om de kwaliteit van je zakelijke netwerk te versterken. Van medewerkers en partners tot klanten en prospects.

Praktisch:

Datum: 12 september 2024

Tijdstip: 9u00 – 12u00 

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 375 euro excl. BTW (Deze opleiding komt in aanmerking voor aanvraag KMO-portefeuille, waardoor je tot 30% van de inschrijvingskost kan recupereren.)

Elkaar verantwoordelijk houden, dat zorgt ervoor dat je meer actie onderneemt. Daarom kan je bij deze opleiding genieten van 1+1 deelnemer gratis, waardoor je samen met een collega of je zakenpartner kan deelnemen voor dezelfde prijs zodat je elkaar nadien ook kan stimuleren om je inzichten te blijven toepassen in de praktijk.

Kom je niet opdagen? Dan betaal je een extra no-show fee van 125 euro (excl. BTW).

Inschrijven | Social selling | 240912
Deals