Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Content schrijven met ChatGPT

18 januari | 12:00 - 14:00

€45
Elien Defraeije

Steek je veel tijd in het schrijven van een reactie op LinkedIn? Wil je een leuke Facebook-post plaatsen? Ben je niet zeker of je mailtje helemaal correct zit qua taal? Zoek je inspiratie om aan je speech te beginnen? ChatGPT en Google Bard zijn je vrienden. In dit inspiratiecafé ga je samen met Creactiv aan de slag om geslaagde content te schrijven met deze tools als partner.

Wat mag je verwachten

Laten we starten met een groot misverstand de wereld uit te helpen: ChatGPT zal je werk niet overnemen. Als je artificiële intelligentie en deze chatbot slim leert inzetten, is het wel de ideale sparring- en inspiratiepartner om jouw ideeën concreet onder woorden te brengen. Zo hou je zelf meer tijd over voor de dingen die je graag en goed doet.

Creactiv leert je waarvoor je deze chatbots inzet, hoe je prompts moet invoeren en een kritische blik behouden. Je kan deze tools namelijk perfect integreren in je dagelijkse bedrijfsvoering en inzetten voor posts en reacties in je relatiemarketing. ChatGPT brengt namelijk onder woorden wat jij wil zeggen. Hij neemt de drempelvrees weg, reikt je voorstellen aan en stimuleert interactie.

Tijdens dit inspiratiecafé gaan we zeer praktisch te werk en laten we ruimte voor een uitgebreide Q&A en netwerkkansen. Hierna zijn ChatGPT en Google Bard jouw assistenten voor verschillende dagelijkse taken.

Praktisch:

Datum: 18 januari 2024

Tijdstip: 12u00 – 14u00

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 45 euro excl. BTW

Inspiratiecafé ChatGPT 18-01-2024

Details

Date:
18 januari
Time:
12:00 - 14:00
Cost:
€45
Event Category:

Organizer

Creactiv

Venue

Creactiv
Generaal de Wittelaan 9/3
Mechelen, 2800 Belgium
+ Google Map