Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Contentplan: het recept voor consistente & efficiënte marketing

20 februari | 09:00 - 12:00

€375

Met een degelijk contentplan en een gestructureerde contentkalender ligt consistente en efficiënte marketing ook voor jou binnen handbereik. Ontdek er alles over tijdens onze opleiding, waar je niet alleen leert over traditionele methoden, maar ook over de rol van ChatGPT in jouw marketingstrategie en wissel van gedachten met andere ondernemers.

Het belang van structuur

Structuur is cruciaal bij het plannen en organiseren van je marketing. Met een contentplan breng je die broodnodige structuur aan. Zo’n plan helpt je om een goede, gebalanceerde mix van content te creëren op maat van jouw thema’s, doelgroepen en kanalen.

Om een contentplan te implementeren, heb je een contentkalender nodig. Deze stelt je in staat om je blogposts, social media-updates, nieuwsbrieven en andere content te plannen en te beheren. Bovendien helpt het je om vooruit te kijken en in te spelen op belangrijke evenementen en momenten. Tijdens de opleiding ontdek je niet alleen de voordelen en mogelijkheden van een contentkalender, maar leer je ook hoe je ChatGPT efficiënt inzet om je werk makkelijker te maken. Door het slim gebruik van ChatGPT kun je de contentcreatie en -planning stroomlijnen, waardoor je meer tijd hebt voor andere aspecten van je marketingstrategie.

Door je boodschap zo op de meest consistente manier te brengen, vergroot je de merkherkenning, geloofwaardigheid en betrokkenheid bij je doelgroep.

Wat kan je verwachten?

  • Efficiënte structurering: Leer de cruciale elementen van een effectief contentplan en hoe je deze kunt toepassen voor maximale impact in je marketingstrategie.
  • Slimme strategieën voor consistentie: Ga verder dan de basis en integreer slimme strategieën in je marketingaanpak. Krijg inzicht in hoe je ChatGPT kunt gebruiken voor meer structuur en consistentie, waardoor je marketinginspanningen effectiever en samenhangender worden.
  • Praktische toepassing van ChatGPT: Ontdek praktische tips en quick wins voor het inzetten van ChatGPT. Leer hoe deze geavanceerde tool je kan helpen bij het genereren van ideeën, het creëren van content, en het verfijnen van je berichten.   

Je leert:

  • Je content afstemmen op je marketing- en salesdoelstellingen
  • Relevante thema’s voor je doelgroep identificeren
  • chatGPT efficiënt te gebruiken
  • Je content plannen en structureren
  • Je contentplan uitrollen

Je komt te weten hoe je een effectief contentplan moet opstellen, met de contentkalender als een waardevol instrument voor de implementatie. Het eindresultaat? Je onderneming wint aan geloofwaardigheid, en je tilt je positionering naar een hoger niveau.

Praktisch

Datum: 20 februari 2024

Tijdstip: 9.00 u – 12.00 u

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 375 euro excl. btw. (Voor deze opleiding kan je de kmo-portefeuille aanvragen, waardoor je tot 30% van de inschrijvingskosten kan recupereren.)

Elkaar verantwoordelijk houden, dat zorgt ervoor dat je meer actie onderneemt. Daarom kan je bij deze opleiding genieten van 1+1 deelnemer gratis, waardoor je samen met een collega of je zakenpartner kan deelnemen voor dezelfde prijs zodat je elkaar nadien ook kan stimuleren om je inzichten te blijven toepassen in de praktijk.

Inschrijven | Contentplan 240220
Deals

Gegevens

Datum:
20 februari
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
€375
Evenement Categorie:

Organisator

Creactiv

Locatie

Creactiv
Generaal de Wittelaan 9/3
Mechelen, 2800 Belgium
+ Google Maps