Content schrijven met ChatGPT

Wil je minder tijd besteden aan het bedenken van LinkedIn-reacties, het creëren van Facebook-posts of het perfectioneren van je e-mails? Zoek je inspiratie voor je volgende Instagram post? Dan zijn ChatGPT en Google Bard je nieuwe bondgenoten. In ons inspiratiecafé / opleiding ga je samen met Creactiv aan de slag om succesvolle content te schrijven met deze tools als je partner.

Wat is ChatGPT?

ChatGPT is een krachtige AI-chatbot die je helpt bij het genereren van tekst en ideeën. Het is ontworpen om natuurlijke en menselijke interacties na te bootsen en kan worden gebruikt voor een breed scala aan taken: van het schrijven van e-mails tot het bedenken van sociale media-inhoud.

Sarah Vandewoude van Creactiv
chatGPT

Wat kan je verwachten?

Het doel: efficiënt content schrijven met ChatGPT door de juiste prompts in te voeren en een kritische blik te behouden.

  • Leer hoe je ChatGPT kunt gebruiken als een effectieve sparringpartner en inspiratiebron voor je contentcreatie.
  • Ontdek praktische tips en strategieën voor het invoeren van prompts en het behouden van een kritische blik.
  • Leer hoe je ChatGPT kan integreren in je dagelijkse bedrijfsvoering, o.a. voor het schrijven van posts en reacties in je relatiemarketing.
  • Ervaar een hands-on aanpak met ruimte voor een uitgebreide Q&A en netwerkmogelijkheden.

Waarom ChatGPT inzetten voor contentcreatie?

ChatGPT zal je werk niet overnemen. Echter, als je kunstmatige intelligentie en deze chatbot op een slimme manier leert gebruiken, kan het een ideale sparring- en inspiratiepartner zijn om jouw ideeën concreet onder woorden te brengen. Door ChatGPT in te zetten, behoud je meer tijd voor de taken die je graag doet en waar je goed in bent. Het helpt je om snel en efficiënt hoogwaardige content te genereren, waardoor je je kunt concentreren op de strategie en de creatieve aspecten van contentcreatie.

Wat biedt Creactiv?
Creactiv biedt praktische inzichten en begeleiding om ChatGPT effectief in te zetten voor contentcreatie. We voorzien een hands-on training en delen strategische tips om het maximale uit deze AI-tool te halen. Tijdens dit inspiratiecafé gaan we zeer praktisch te werk en laten we ruimte voor een uitgebreide Q&A en netwerkmogelijkheden.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?
Deze opleiding is ideaal voor content creators, communicatieprofessionals, ondernemers en iedereen die verantwoordelijk is voor het genereren van content binnen een organisatie.

Elien Van Sande - Creactiv

Wens je deze opleiding in house of in company?

Wil je bij jou ter plaatse een opleiding ChatGPT organiseren? We komen met veel plezier naar je toe en helpen je om het nodige draagvlak te creëren.

Schrijf je nu in!

Tijdstip inspiratiecafé: 12u00 – 14u00

Investering: 45 euro excl. BTW

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

_____________________________

Tijdstip opleiding: 09u00 – 16u00

Investering: €750 euro excl. BTW  (Deze opleiding komt in aanmerking voor aanvraag KMO-portefeuille, waardoor je tot 30% van de inschrijvingskost kan recupereren.)

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

 

Inschrijven | ChatGPT advertentie
Ik schrijf me in voor volgende datum: