Een communicatiebureau met grenzeloze ambitie.

(We verzetten bergen, maar bijten niet.)

Creactiv is een veelzijdige bende met een passie voor marketing én communicatie. Een marketeer met een zwak voor cijfers? Een coach die weet hoe je je team transformeert tot rasechte ambassadeurs voor je merk? Een strateeg voor wie bedrijfspositionering geen geheimen meer kent? We hebben het allemaal in huis. Door onze krachten te bundelen, bouwen we als communicatiebureau aan jouw sterk merk en aan een duurzame relatie met je doelpubliek.

Op nog vele jaren, en vele Dagen van de Klant!

Dromers, denkers, doeners

Een digital marketing agency op z’n best: we zijn geen roepers. We zijn dromers, en we zien het groots. We zijn denkers en doeners, en we zitten niet stil. Op ons kan je bouwen. Mogen we onze energie aan jou kwijt?

Raad en daad

Als communicatiebureau is het onze missie om de authentieke identiteit van jouw merk en bedrijf te vatten en naar je doelpubliek te verspreiden via marketing en communicatie met impact. Daarbij telt niet alleen het resultaat, maar ook de klantbeleving. Dit totaalpakket aan branding en strategie ontzorgt jou als ondernemer. Het biedt je meer vrijheid, rust en effectiviteit.

Liever zelf de touwtjes in handen?

Via advies, opleidingen en coachingstrajecten maken we van jou een marketingexpert. Creactiv is een erkende dienstverlener, wat betekent dat je 30% subsidies kunt krijgen via de kmo-portefeuille.

Laat je imago scannen

Ligt jouw online imago in lijn met wat je wenst uit te stralen als bedrijf? Tijd om je ideaalbeeld eens te scannen! Wij analyseren gratis jouw visuele- en mentale merkidentiteit en overlopen de resultaten in een persoonlijk gesprek van 30 minuten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is hieronder je gegevens achterlaten en wij doen de rest.