Laden Evenementen

Opleiding

Klantgericht handelen dus ook commercieel handelen

Deze opleiding biedt jou en de medewerkers in jouw organisatie de vaardigheden en kennis die nodig zijn om zowel klantgericht als commercieel te handelen. Klantgericht handelen betekent dat je de behoeften en wensen van de klant begrijpt en hierop inspeelt, wat leidt tot verhoogde klanttevredenheid, klantloyaliteit en uiteindelijk duurzame bedrijfsgroei. Commercieel handelen omvat zowel de externe marktbenadering als de interne bedrijfsprocessen die zijn ontworpen om aan de klantverwachtingen te voldoen en tegelijkertijd de commerciële doelstellingen te realiseren.

begeleidingstraject

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze opleidingsdag:

  • Verhogen van klanttevredenheid en klantloyaliteit: Inzicht in hoe je klanttevredenheid kunt meten en verbeteren, en hoe je loyaliteit kunt bevorderen door consistente en waardevolle klantervaringen te bieden.
  • Verbeteren van communicatievaardigheden, zowel intern als extern: Ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden om helder, overtuigend en klantgericht te communiceren, zowel binnen het team als met klanten.
  • Creëren van waarde voor zowel de klant als het bedrijf: Leren hoe je waarde kunt toevoegen voor de klant, terwijl je tegelijkertijd bedrijfsdoelstellingen behaalt door middel van een klantgerichte aanpak.
  • Beheren en versterken van klantrelaties: Strategieën voor het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties, het beheren van klantverwachtingen, en het effectief omgaan met feedback en klachten.
  • Aanpassen aan veranderende klantbehoeften: Flexibiliteit en aanpassingsvermogen ontwikkelen om te kunnen inspelen op veranderende klantbehoeften en marktomstandigheden.

 

Deze opleiding is geschikt voor alle functies binnen de organisatie die in contact komen met klanten. Het doel is dat elke medewerker niet alleen klantvriendelijk is, maar ook commerciële voelsprieten ontwikkelt. Hierdoor is de organisatie als geheel beter in staat om klantbehoeften te vervullen, klantrelaties te versterken, en zakelijke kansen optimaal te benutten.

Praktisch

Datum:  7 november 2024

Tijdstip: 9.00 u – 16.00 u

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 650 euro excl. BTW (Deze opleiding komt in aanmerking voor aanvraag KMO-portefeuille, waardoor je tot 30% van de inschrijvingskost kan recupereren.  Jouw investering is dan 455 euro excl. BTW.

Elkaar verantwoordelijk houden, dat zorgt ervoor dat je meer actie onderneemt. Daarom kan je bij deze opleiding genieten van 1+1 deelnemer gratis, waardoor je samen met een collega of je zakenpartner kan deelnemen voor dezelfde prijs zodat je elkaar nadien ook kan stimuleren om je inzichten te blijven toepassen in de praktijk.

Kom je niet opdagen? Dan betaal je een extra no-show fee van 125 euro (excl. BTW).

Inschrijven | Klantgerichthandelen 241107
Deals