Laden Evenementen
Ontdek de kracht van LinkedIn

Tijdens deze hands-on opleiding laten we je zien hoe je LinkedIn efficiënt kunt gebruiken. Het is een opleiding waarbij we praktisch aan de slag gaan met de basics, zodat je goed begrijpt wat LinkedIn voor jou kan betekenen.

Wat mag je verwachten

Tijdens de opleiding gaan we samen aan de slag en bieden we praktische tips en slimme strategieën die direct toepasbaar zijn om met LinkedIn te werken. We focussen op quick wins, waarmee je je LinkedIn-profiel en -gebruik kan verbeteren om je marketing- en salesinspanningen consistent en efficiënt te ondersteunen.

Wij kijken er naar uit om onze expertise met jou te delen en je stap voor stap te begeleiden door het optimaliseren van je LinkedIn-profiel en het creëren van een effectieve bedrijfspagina. We behandelen onderwerpen zoals het verbeteren van je profielomschrijving, het kiezen van de juiste trefwoorden, het toevoegen van relevante media en het opbouwen van een professioneel netwerk.

Daarnaast richten we ons op hoe je LinkedIn kunt inzetten om waardevolle relaties op te bouwen en leads te genereren. We bespreken verschillende basistechnieken, waaronder het delen van waardevolle content, het actief deelnemen aan relevante conversaties en het benaderen van potentiële klanten op een persoonlijke en authentieke manier.

Na afloop van de opleiding zul je beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om LinkedIn op een effectieve en efficiënte manier in te zetten. Je zult in staat zijn om jezelf en je bedrijf beter te presenteren, waardevolle connecties te maken en je marketing- en salesinspanningen te optimaliseren. 

Praktisch:

Datum: 12 september 2024

Tijdstip: 9u00 – 12u00 

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 375 euro excl. BTW (Deze opleiding komt in aanmerking voor aanvraag KMO-portefeuille, waardoor je tot 30% van de inschrijvingskost kan recupereren.)

Elkaar verantwoordelijk houden, dat zorgt ervoor dat je meer actie onderneemt. Daarom kan je bij deze opleiding genieten van 1+1 deelnemer gratis, waardoor je samen met een collega of je zakenpartner kan deelnemen voor dezelfde prijs zodat je elkaar nadien ook kan stimuleren om je inzichten te blijven toepassen in de praktijk.

Inschrijven | De kracht van LinkedIn 240912
Deals