Opleiding social selling: laat LinkedIn voor je werken

LinkedIn biedt tal van mogelijkheden om je netwerk te versterken en te ondersteunen. In de basisopleiding leren we je hoe je een impactvol profiel en een sterke bedrijfspagina creëert. Maar in deze advanced opleiding graven we dieper en laten we LinkedIn voor jou werken

Wat is social selling?

Social selling is een strategie waarbij je LinkedIn gebruikt om in contact te komen met potentiële klanten. Het gaat niet alleen om het verkopen van producten of diensten, maar vooral om het opbouwen van relaties en het bieden van waarde.

Wat kun je verwachten van de opleiding?

Tijdens deze praktisch gerichte opleiding gaan we samen aan de slag. We leren je efficiënte en effectieve strategieën om optimaal gebruik te maken van dit sociale medium.

Het doel: Je netwerk verzilveren en krachtige relaties opbouwen via LinkedIn.

  • Ontdek hoe je je netwerk kunt verzilveren en welke content daarvoor nodig is.
  • Leer hoe je op een effectieve manier reacties geeft en opvolgt, en hoe je in interactie gaat met je connecties.
  • Ontdek via onze praktische voorbeelden de mogelijkheden van een goed uitgebouwd netwerk via LinkedIn.
  • Leer nieuwe relaties opbouwen en bestaande contacten onderhouden.
  • Ontvang concrete tools die leiden tot acties om de kwaliteit van je zakelijke netwerk te versterken, van medewerkers en partners tot klanten en prospects.

Waarom LinkedIn inzetten voor social selling?

LinkedIn is niet zomaar een sociaal platform: het is een krachtig netwerkplatform voor professionals. Het biedt unieke kansen om je bedrijf en jezelf te profileren, leads te genereren en je zakelijk netwerk uit te breiden. Door LinkedIn slim in te zetten, creëer je nieuwe verkoopkansen en versterk je de band met je doelgroep.

Wat biedt Creactiv?
Creactiv biedt praktische inzichten en tools om LinkedIn effectief in te zetten voor social selling. We delen onze expertise en begeleiden je bij het ontwikkelen van een strategie die past bij jouw bedrijf. Tijdens deze opleiding gaan we praktisch aan de slag en voorzien we ruimte voor interactie en vragen.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?
Deze opleiding is ideaal voor accountmanagers, sales collega’s, communicatieprofessionals en ondernemers die hun zakelijk netwerk willen versterken en meer uit LinkedIn willen halen voor hun bedrijf.

Wens je deze opleiding in house of in company?

Wil je bij jou ter plaatse een opleiding social selling organiseren? We komen met veel plezier naar je toe en helpen je om het nodige draagvlak te creëren.

Schrijf je nu in!

Tijdstip: 9u00 – 16u00

Locatie: Creactiv, Generaal De Wittelaan 9/3, 2800 Mechelen

Investering: 750 euro excl. BTW (Deze opleiding komt in aanmerking voor aanvraag KMO-portefeuille, waardoor je tot 30% van de inschrijvingskost kan recupereren.)

Elkaar verantwoordelijk houden, dat zorgt ervoor dat je meer actie onderneemt. Daarom kan je bij deze opleiding genieten van 1+1 deelnemer gratis, waardoor je samen met een collega of je zakenpartner kan deelnemen voor dezelfde prijs zodat je elkaar nadien ook kan stimuleren om je inzichten te blijven toepassen in de praktijk

Inschrijven | Social selling advertentie
Ik schrijf me in voor de opleiding Employer Branding op:
Deals