-

Het recept voor consistente en efficiënte marketing

€375

Een contentkalender speelt een essentiële rol in jouw marketingplan. Tijdens de opleiding zullen we uitgebreid de voordelen en mogelijkheden van een contentkalender toelichten en bespreken hoe deze kan zorgen voor structuur en consistentie in je marketingtstrategie.

Info en inschrijven
-

Ontdek de kracht van LinkedIn

€375

LinkedIn is een krachtig platform waar je je zakelijk netwerk kan onderhouden waardoor het deuren opent naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Het hebben van een goed profiel en een sterke bedrijfspagina is essentieel om jezelf en je organisatie geloofwaardig en professioneel te presenteren alsook je online aanwezigheid te versterken.

Info en inschrijven
-

Geheim van succesvolle marketing

€375

In deze opleiding richten we ons op het geheim van succesvolle marketing, namelijk het creëren van een sterke waardepositionering en het opbouwen van een onbetwiste geloofwaardigheid. We nemen samen je doelstellingen, doelgroepen en aanbod onder de loep om te bouwen aan je fundament.

Info en inschrijven
-

Contentplan richting 2024

€675

In deze marketingopleiding “Contentplan 2024” helpen we je bij het bepalen van je marketingdoelstellingen en het creëren van een effectief contentplan dat je op koers houdt in 2024.

Info en inschrijven